Kawa a może Suwak wolałby szarlotkęKawa pisze:browara Ci postawie, nawet moge Ci stawiac browara az zapna sie wszystkie zabki
PROŚBA DO ADMINISTRATORA
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
A ja mam pomysla, Ciacho, rob szarlkotki z wylukrowanym logo VFR - dostepne dla wszystkich - cena skladnikow + robocizna +20% dla vfr-oc +20% zysku. Celik ma kufry, ja tez mam 2 i mozemy po polsce wozic. To bedzie dobiero szpan na przyjeciu urodzinowymSzarlotka pisze:Kawa a może Suwak wolałby szarlotkęKawa pisze:browara Ci postawie, nawet moge Ci stawiac browara az zapna sie wszystkie zabkiod browara brzuch rośnie
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Od szarlotki tez kilogramów przybywaSzarlotka pisze:Kawa a może Suwak wolałby szarlotkęod browara brzuch rośnie
A nadal nie wiemy, jakiej płci jest Suwak. Z postów to nie wynika bo często pisze jakby był kobietą (poczytajcie dokładnie wypowiedzi)
Jak Suwakowi bardzo zależy, aby ciągnąć to bicie piany niech sobie założy temat w off topie i pisze.
Ja tam wiem, po stylu wypowiedzi, że to nasz człowiek się bawi
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Kontakt:
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
Ruda i Piotr pisze:Od szarlotki tez kilogramów przybywaSzarlotka pisze:Kawa a może Suwak wolałby szarlotkęod browara brzuch rośnie
A nadal nie wiemy, jakiej płci jest Suwak. Z postów to nie wynika bo często pisze jakby był kobietą (poczytajcie dokładnie wypowiedzi)
Jak Suwakowi bardzo zależy, aby ciągnąć to bicie piany niech sobie założy temat w off topie i pisze.
Ja tam wiem, po stylu wypowiedzi, że to nasz człowiek się bawi
A wiesz co Ruda, ja to nawet podejrzewam Twojego Piotra, siedzi sobie sam w oddali, brakuje mu naszywki, ma internet satelitarny, a suwak dlatego, bo sunie sobie po falach
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Kawuś tatka niestety nie ma netaKawa pisze:A wiesz co Ruda, ja to nawet podejrzewam Twojego Piotra, siedzi sobie sam w oddali, brakuje mu naszywki, ma internet satelitarny, a suwak dlatego, bo sunie sobie po falach.
Zresztą to nie jego styl, a naszywki może nie zabrał, ale kalendarz wisi na szocie
Mamy dwie miłości-
i
CO TU SIĘ Q...A DZIEJE NA TYM FORUM? KTO I W JAKIM CELU USUNĄŁ MÓJ POST W TEMACIE ???
Sowa pisze:Moje stanowisko niech odzwierciedlają fakty, a nie słowa. Zapoznajcie się z tematem ze wskazaniem na ostatni post. viewtopic.php?t=5506&highlight=ile+wa%BFy+ciacho
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
O mamo, Sowa uzyl slowa na QSOWA pisze:CO TU SIĘ Q...A DZIEJE NA TYM FORUM? KTO I W JAKIM CELU USUNĄŁ MÓJ POST W TEMACIE ???Sowa pisze:Moje stanowisko niech odzwierciedlają fakty, a nie słowa. Zapoznajcie się z tematem ze wskazaniem na ostatni post. viewtopic.php?t=5506&highlight=ile+wa%BFy+ciacho
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
1) To nie Achmed pocial temat tak wiec wara od moderatorow 
2) Warunki rejestracji sa regulaminem forum
3) forum lezy na serwerze, ktory jest wlasnoscia prywatna (czyja to sie domysl Suwak) tak wiec nie musze chyba wiecej nic pisac na ten temat by nie wkladac kij w mrowisko?
W obronie grupy trzymajacej wladze i porzadek na forum - mryf
P.S. Moge juz zamknac ten temat?
2) Warunki rejestracji sa regulaminem forum
3) forum lezy na serwerze, ktory jest wlasnoscia prywatna (czyja to sie domysl Suwak) tak wiec nie musze chyba wiecej nic pisac na ten temat by nie wkladac kij w mrowisko?
W obronie grupy trzymajacej wladze i porzadek na forum - mryf
P.S. Moge juz zamknac ten temat?
A Rh POSITIVE