Co sądzicie o mtocyklach typy RAT BIKE ?
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Najgorsze moim zdaniem jest to ze w naszym kraju jako takonie ma streetfighterów(są w małym procencie)Niestet opinia jest jaka jest a to z powodu stereotypu który ciągnie sie przez lata.Kowalski kupuje pierwszą szlifiere.śmiga sobie ostro tu i takm aż tu nagle gleba.Mówi spoko zrobi się.Po czym patrzy za częsciami i widzi ze jego budzrzet jest zbyt mały by to naprawic.Wiec wchodi na allegro lub jedzie na motobajzel.Kupuje owiewke street ufo itd.zakłada dfo przodu i chowie elektryke.Dla niego już sprzęt jeżdzi i jest gitara,po czym nudzi mu sie i sprzedaje z tekstem:"niepowtarzalny streetfighter...""JEDYNY NA ALLEGRO"ZOBACZ NAJPIEKNIEJSZY..."etc.To jest Plaga,Cały czas śledze np allegro w celu podpatrzenia cegoś do siebie i jakieś 99% streetów jest właśnie takich.Moim zdaniem ma to być wyrażenie swojej osobowości przez zrobienie czegoś takiego a nie robienie syfu i sprzedawanie tego jako niewiadomo co
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Gacol,
Całkowicie się zgadzam ile jest ludzi takich którzy to robią a oryginały były lub są całe.
Znam kilku gości którzy mają psy ale dlatego że to lubią a oryginalne owiewki w garażu a potem moto idzie do ludzi co roku jako używane turystycznie.
Całkowicie się zgadzam ile jest ludzi takich którzy to robią a oryginały były lub są całe.
Znam kilku gości którzy mają psy ale dlatego że to lubią a oryginalne owiewki w garażu a potem moto idzie do ludzi co roku jako używane turystycznie.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- marlon
- klepacz
- Imię: mariusz
- Kontakt:
dokładnie panowie.większość streetów jest poprostu po kosztach robiona żeby tylko jeżdziło.często tak bywa,że koszt przeróbek jest większy niż koszt samego motka... ale to na pierwszy rzut oka już widać pracę i kasę włożoną w sprzęta.dorzucam też kilka fotek coprawda samochodu mojego kolegi ale niecodziennego i ciekawego:) plus fotka trajki zrobiona w mielnie:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
rat bike ? kwestia gustu...jak ktoś lubi to czemu nie..sama bym nie chciała śmigać bez kierunków, owiewek itd itp - ja to lubię mieć komforcik ,ale twardziele na takich maszynkach wyglądają spoko
przypomina mi się bardzo fajna brygadka z gdańska i imprezki w Stoczni w ich klubie - strach się bać, klimat był rewelacyjny