Ty juz nigdzie nie pojedziesz bo potem u sasiadow zamieszki saŁysolek pisze:ejjj od poprzedniego roku, drugi raz do Afryki nie jadea i chyba nikt od nas takiej wyprawy dłuuugggooooo nie odbędzie

Ty juz nigdzie nie pojedziesz bo potem u sasiadow zamieszki saŁysolek pisze:ejjj od poprzedniego roku, drugi raz do Afryki nie jadea i chyba nikt od nas takiej wyprawy dłuuugggooooo nie odbędzie
Jeżeli będą to Twoje wyprawy to tak. Jednodniowa wycieczka może być niejednokrotnie ciekawsza niż słabo opisane 2 tygodnie w Chorwacji npemils pisze:A mi wpadło takie pytanie-czy kazdy może zgłaszać niezliczoną ilość? Tzn chodzi mi o to, czy ja moge zgłosić np. 3 wyprawy, jeśli takowe będą?
W sumie jest cały rok na rozstrzygnięcie konkursu za 2012 Wiadomo ze tego samego roku nie da się przyznać nagrody za wyprawy w danym roku.Fred pisze:Jedynie można polemizować czy zacząć od poprzedniego sezonu czy zgłaszać relacje wycieczek które dopiero się odbędą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości