Tylko dla Pierdół
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
Umówiłem sie z kumplem na parkingu , wysyłam do niego smsa i .q.w....e na telefon jak szalony , po 5 probach wysłania smsa przypomniałem se ze nie mam nic na koncie 

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Mors to bylo zajebiste!!!
A ja jestem pierdola do kwadratu. Po pierwsze jak kupilem RC 36 i przyprowadzilem ja pod dom, to zalozylem jej blokade na tarcze. Pozniej, rzecz jasna chcac ja odstawic do garazu na oczach rodziny i sasiadow ruszylem nie zdejmujac ow blokady. Zrobilem piekna glebe na lewa burte lamiac przy tym jarzmo zacisku hamulcowego i zamieniajac sie w cegle, dobrze, ze ktos nakazal nosic kask!!
Po drugie, namowielm swoja ukochana na kupno rc 46 w listopadzie. Sztuka byla do wziecia na poludniu kraju, czyli jakies 700 km od 3miasta. Wiadomo listopad aura nie sprzyja motocyklowym podrozom i moja lepsza polowa nalegala na lawete. Ale co ja nie dam rady, toc to bulka z maslem!! I stalo sie! Zaliczylem szlifa w Koninie na koleinie... Moja luba zamiast zobaczyc czerwone cudo zobaczyla podrapane i polamane parchactwo! Po raz drugi w pierwszy dzien posiadania "nowego" sprzeta dalem dupy! To chyba sie kwalifikuje do podwojnej pierdoly, co?? A jakby dodac do tego, ze nie posluchalem kobiecej intuicji, ech.... :pwned
A ja jestem pierdola do kwadratu. Po pierwsze jak kupilem RC 36 i przyprowadzilem ja pod dom, to zalozylem jej blokade na tarcze. Pozniej, rzecz jasna chcac ja odstawic do garazu na oczach rodziny i sasiadow ruszylem nie zdejmujac ow blokady. Zrobilem piekna glebe na lewa burte lamiac przy tym jarzmo zacisku hamulcowego i zamieniajac sie w cegle, dobrze, ze ktos nakazal nosic kask!!
Po drugie, namowielm swoja ukochana na kupno rc 46 w listopadzie. Sztuka byla do wziecia na poludniu kraju, czyli jakies 700 km od 3miasta. Wiadomo listopad aura nie sprzyja motocyklowym podrozom i moja lepsza polowa nalegala na lawete. Ale co ja nie dam rady, toc to bulka z maslem!! I stalo sie! Zaliczylem szlifa w Koninie na koleinie... Moja luba zamiast zobaczyc czerwone cudo zobaczyla podrapane i polamane parchactwo! Po raz drugi w pierwszy dzien posiadania "nowego" sprzeta dalem dupy! To chyba sie kwalifikuje do podwojnej pierdoly, co?? A jakby dodac do tego, ze nie posluchalem kobiecej intuicji, ech.... :pwned
Pierdoły? Co wy wiecie o byciu pierdołą?
Kupiłem na Allegro coś i tak wycelowałem, żeby było tanio i terytorialnie OK. Wypadło na Lublin. Uradowany z zakupu kolnąłem do Lubliniaków, żeby mi odebrali, bo zaraz widzimy się na torze i będzie po problemie. Sprawę chwycił Hubert, dostał namiary i fon-namber. Za chwilę dzwoni: Są kłopoty. Jakie kłopoty? - pytam. Hubert - Sklep jest, facet jest, adres się zgadza, tyle, że w Lubinie, na Śląsku. Widzieliście większą pierdołę?
Hubert, jeszcze raz dzięki i przepraszam za zabrany czas.
Kupiłem na Allegro coś i tak wycelowałem, żeby było tanio i terytorialnie OK. Wypadło na Lublin. Uradowany z zakupu kolnąłem do Lubliniaków, żeby mi odebrali, bo zaraz widzimy się na torze i będzie po problemie. Sprawę chwycił Hubert, dostał namiary i fon-namber. Za chwilę dzwoni: Są kłopoty. Jakie kłopoty? - pytam. Hubert - Sklep jest, facet jest, adres się zgadza, tyle, że w Lubinie, na Śląsku. Widzieliście większą pierdołę?
Hubert, jeszcze raz dzięki i przepraszam za zabrany czas.
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
No to chyba już wszystkie pierdoły się zgłosiły do założonego przez Maćka800 (Njutonów w lewej ręce).
Nasuwa sie tu osobliwa systematyka i statystyka.
Pierdoły dzielimy na:
A/ motocyklowe
B/ okołomotocyklowe
C/ pozamotocyklowe
do kategorii A (nomen omen) zaliczamy:
(in order of pojawienia się)
1. Maciek800 - Prezes Klubu i Załozyciel
2. rommi
3. Wasyl
4. Piotrek Be
5. mors
6. doyar
7. Hubert
8. Daniel VTS
9. usmoł
10. SOWA
11. Yaco
12. olo
13. onika
14. Mund (szacun chłopie)
kategoria B:
1. roads
2. mrf
3. rommi
4. KolczyK
5. Maciek 800
6. szatan (ale musi jeszcze nad sobą popracować
)
7. MadziX j.w.
kategoria C:
1. SOWA
2. Katol656
3. mors
4. usmoł
5. zuzia tajger
6. Heroinka
jest jeszcze Marek, który koniecznie chce być pierdołą i pewnie nad tym mocno pracuje, więc na zachęte dostaje tytuł honoris causa Pierdoła bez teki
jeżeli kogoś pominąłem to nie ma dziwne - w końcu jestem Pierdołą
a wszyscy pozostali Ownersi, którym się zawsze wszystko udaje i są mistrzami kierownicy, hebla i wajchy biegów otrzymują tytuł:
moto debesciaków i dottore oj-czystych szos
no chyba że zechcą dołączyć pisemne zgłoszenie do Klubu Pierdół. Czekamy
Nasuwa sie tu osobliwa systematyka i statystyka.
Pierdoły dzielimy na:
A/ motocyklowe
B/ okołomotocyklowe
C/ pozamotocyklowe
2. rommi
3. Wasyl
4. Piotrek Be
5. mors
6. doyar
7. Hubert
8. Daniel VTS
9. usmoł
10. SOWA
11. Yaco
12. olo
13. onika
kategoria B:
1. roads
2. mrf
3. rommi
4. KolczyK
5. Maciek 800
6. szatan (ale musi jeszcze nad sobą popracować

7. MadziX j.w.
kategoria C:
1. SOWA
2. Katol656
3. mors
4. usmoł
5. zuzia tajger
6. Heroinka

jest jeszcze Marek, który koniecznie chce być pierdołą i pewnie nad tym mocno pracuje, więc na zachęte dostaje tytuł honoris causa Pierdoła bez teki
jeżeli kogoś pominąłem to nie ma dziwne - w końcu jestem Pierdołą

a wszyscy pozostali Ownersi, którym się zawsze wszystko udaje i są mistrzami kierownicy, hebla i wajchy biegów otrzymują tytuł:
moto debesciaków i dottore oj-czystych szos
no chyba że zechcą dołączyć pisemne zgłoszenie do Klubu Pierdół. Czekamy
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Pepe VFR - Witaj w klubie
a jak znajdziesz wsteczny to dopiero zakasujesz wszystkich.
A teraz sobie przypomnialem jak chciałem odejść i wrzuciłem luzik,a potem w pydę
jeszcze nigdy mi tak na obroty szybko nie weszła, aż do odcięcia. A jakie widowicho mieli przechodnie
sam chciałbym byc wśród nich
2. rommi
3. Wasyl
4. Piotrek Be
5. mors
6. doyar
7. Hubert
8. Daniel VTS
9. usmoł
10. SOWA
11. Yaco
12. olo
13. onika
15. Pepe VFR
kategoria B:
1. roads
2. mrf
3. rommi
4. KolczyK
5. Maciek 800
6. szatan (ale musi jeszcze nad sobą popracować )
7. MadziX j.w.
kategoria C:
1. SOWA
2. Katol656
3. mors
4. usmoł
5. zuzia tajger
6. Heroinka

a jak znajdziesz wsteczny to dopiero zakasujesz wszystkich.
A teraz sobie przypomnialem jak chciałem odejść i wrzuciłem luzik,a potem w pydę

2. rommi
3. Wasyl
4. Piotrek Be
5. mors
6. doyar
7. Hubert
8. Daniel VTS
9. usmoł
10. SOWA
11. Yaco
12. olo
13. onika
15. Pepe VFR
kategoria B:
1. roads
2. mrf
3. rommi
4. KolczyK
5. Maciek 800
6. szatan (ale musi jeszcze nad sobą popracować )
7. MadziX j.w.
kategoria C:
1. SOWA
2. Katol656
3. mors
4. usmoł
5. zuzia tajger
6. Heroinka
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- maciek 800
- klepacz
Scenka około motocyklowa ( kat B) :
Klient wsiada do Taksówki, podaje adres. Zapinam szafę i ruszamy. Kurs był całkiem daleki. W trakcie przebijania się przez miasto pochłonęły mnie rozmyślania nad życiem doczesnym , i na końcu taka refleksja..... pytam pasażera : " przepraszam pana ale pod jaki adres jedziemy?"

Klient wsiada do Taksówki, podaje adres. Zapinam szafę i ruszamy. Kurs był całkiem daleki. W trakcie przebijania się przez miasto pochłonęły mnie rozmyślania nad życiem doczesnym , i na końcu taka refleksja..... pytam pasażera : " przepraszam pana ale pod jaki adres jedziemy?"

zsiadam z motocykla tak jak z roweru i przechylam go w drugą strone....inteligentnie
prubóje go złapać żeby nie upadł ( w końcu to zaledwie 200 pare kilo hehe)
motor spada na nogę i do końca życia mam tzw. kółko mocy na nodze !!!! od rury wydechowej to się nazywa blond włosy a do tego trochę tłumior przyrysowany pamiątka kawasaki gpz !!!!!!NIE KUPUJCIE TEGO BUBLA ....
[ Dodano: 2007-06-15, 09:20 ]
PEPEGO BRAT przy zakręcie przechylał si w przeciwną stronę mówiąc UWAGA !!! że trzeba zrobić przeciwważnie żeby motocykl się nie przewrócił...i co dostyła opr...
od brata

[ Dodano: 2007-06-15, 09:20 ]
PEPEGO BRAT przy zakręcie przechylał si w przeciwną stronę mówiąc UWAGA !!! że trzeba zrobić przeciwważnie żeby motocykl się nie przewrócił...i co dostyła opr...

Życie jest piękne , gdzy żyć się umie ,gdy jedno serce drugie rozumie ,gdy można kochać jawnie i skrycie i być kochanym przez całe życie..