MUCHO-LALUNIA
- VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
- muchaok
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Powiem szczerze, że znacie mnie dość dobrze. Kilka osób jest bardzo blisko, a jedna zgadła moje największe pragnienie
Niestety, waham sie pomiędzy kilkoma modelami, i na prawdę sam nie wiem jeszcze na co padnie wybór. Zdecydowanie najbliżej prawdy była Edek
Na prawde myślałem o skuterze - takim jak Dresik jeździł w zeszłym sezonie
Zajebiaszczo mi się podobała króciutka przejażdżka, na która mi pozwolił. Stwierdziłem jednak, że moje miejsce parkingowe na Rozdrożu, może zostać zdeaktualizowane, a ludzie przestana mnie poznawać. Dresikowi jakoś uszło to na sucho - prawie i skończyło się na kąśliwych docinkach, zemną mam wrażenie Wysoka Izba, Szacowne Zgromadzenie nie obeszłoby sie tak łagodnie.
Wobec tego, odkurzacz został wykluczony - przynajmniej narazie
, na ten sezon 
Podpowiem, że wchodzą w grę przedstawiciele całej Wielkiej Czwórki, bo na HD jeszcze mnie nie stać - ale pracuję nad tym
Piotruś mnie rozczulił. Wiesz najlepiej co mi się podoba
Goldas to jest coś tuż przed HD, może po HD, a najchętniej równolegle
Tylko skąd wyczesać jakieś 200 tyś. na dwa motki
Magdzie nie opowiadam o takich pomysłach nawet jako o marzeniach, bo nie lubię spać na narożniQ. Zatem reasumując i podpowiadając: Z Yayamimacha, rozpatrywany jest jeden model, z Kawałsraki dwa modele, z Stukipuki dwa modele, z Hądy czy modele.
Teraz posypią się nazwy i symbole motków, o jakich nie słyszałem
Ale jak zabawa, to zabawa. Chcieli podpowiedzi - to mają
A najlepsze, że spośród tych ośmiu modeli które rozpatruję, jeden jest moim oczkiem, a do końca nie wiem na co się zdecyduję i wcale nie musi to byc to oczko 
Wobec tego, odkurzacz został wykluczony - przynajmniej narazie
Podpowiem, że wchodzą w grę przedstawiciele całej Wielkiej Czwórki, bo na HD jeszcze mnie nie stać - ale pracuję nad tym
Teraz posypią się nazwy i symbole motków, o jakich nie słyszałem
Ale jak zabawa, to zabawa. Chcieli podpowiedzi - to mają
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
-
kiciol
- klepacz

- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
Szkoda że Warriora skreśliłeś bo z całego towarzystwa ciężkich sprzętów to jedna z ciekawszych opcji.Oczywiście w wersji Midnight,dokładnie taki jak ma Yashczur.muchaok pisze:Myślałem o takim pięknym sprzęciQ jak ma Yashczur, ale chyba też nie![]()
Te chromowane i błyszczące kojarzą mi się ze starymi preclami a chyba nie chcesz się postarzać
- Dresik
- klepacz

- Imię: Piotr
Muszka, mam coś dla Ciebie http://www.bikez.com/pictures/yamaha/20 ... Yamaha.jpg
Yamaha Royal Star Venture
Jeśli jeszcze o niej nie marzyłeś, to teraz pewnie zaczniesz
[ Dodano: |4 Kwi 2011|, o 17:13 ]
masz od razu linka do wszystkich na allegro http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... egory=5557
Yamaha Royal Star Venture
Jeśli jeszcze o niej nie marzyłeś, to teraz pewnie zaczniesz
[ Dodano: |4 Kwi 2011|, o 17:13 ]
masz od razu linka do wszystkich na allegro http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... egory=5557