NEGATYWNIE
-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
Re: NEGATYWNIE
Trzeba było dzwonić to bym pomógł i aku pożyczył.
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
Zaper, przez całą sobotę byłem przekonany, że któraś ze słynnych kostek w VFR dostała luzu, dopiero wieczorem na kwaterze po przejrzeniu większości i podłączeniu aku ad kolegi wiedziałem co jest grane. Wtedy stwierdziłem, że jakoś dojadę, ale zabrakło trochę( około 400 km ) żeby wystarczyło akumulatora. Powiedz lepiej co Wy w tym Sączu wyprawiacie motocyklami, za co kierowcy tak nienawidzą motocyklistów.Powiem szczerza, że tak chamskiego zachowania na drodze wobec nas nie widziałem w żadnym innym mieście. Zajeżdżanie drogi w korku, machanie łapami itp. Jeden kierowca ciężarówki z kiełbasami i salcesonami przekroczył ciągłą linię o dobre pół metra, żeby tylko nie dać nam przejechać. Na 400 wyprzedzonych samochodów jedna kobieta zjechała delikatnie do prawej żeby nas przepuścić, reszta 380 zajechała drogę, 19 nic nie zrobiło.
Adam
-
- klepacz
Adam szczerze to nie wiem dlaczego tak hamsko się zachowują ale też z kolegą ostatnio o tym rozmawiałem i to co piszesz jest prawdą. W Sączu nie widzi się jakoś specjalnie "wariatów" motocyklowych i raczej nikomu motocykliści życia nie utrudniają. Niestety w tym mieście uprzejmości dla motocyklistów prawie zero. Nawet jak sam jeżdżę to czasem się zastanawiam co ludziom przeszkadza, że przejadę i nie będę stał w korku jak oni. Sam nie pojedzie a Tobie nie da. Miałem przypadek jak jechał ktoś na rejestracji WR i zrobił mi miejsce żebym przejechał a sądecki cham i król drogi mnie zblokował. Szara smutna prawda Adamie.
-
- pisarz
Zaper, to nawet nie jest problem nienawiści do kogoś z innego miasta, bo nikt z zajeżdżających nam drogę nie widział naszych tablic, uważam, że to jest nienawiść do motocyklistów, tylko DLACZEGO??????? Czy były przypadki, że jakiś motocyklista gwałcił żony, zjadał dzieci???????????????
Adam
-
- klepacz
Wydaje mi się, że tu chodzi tylko o to żebyś nie miał lepiej.
- jagna
- klepacz
- Imię: Agnieszka
- województwo: śląskie
Pewnie z tych samych powodów z których Zakopianka ma tylko jeden pas 

Optymizm jest błogosławieństwem niedoinformowanych.
-
- pisarz
I w tym momencie muszę pochwalić wszystkich ludzi, z Warszawy i okolic ale TAKŻE tak zwanych "słoików", przepraszam wszystkich, którzy poczują się urażeni tym nazewnictem, nie chcę nikogo obrazić, ale chodzi mi o coś innego. Mianowicie podczas powrotu do domu przed Warszawą około 15 kilometrów przejechaliśmy w korku pomiędzy samochodami i nikt nam nie zajechał drogi!!!!!!!!!!!!!!!!! a samochody, które zjeżdżały prawie na trawnik nie były wyjątkiem.
Powiecie " Cud nad Wisłą?
Kiedyś czytałem na innym forum jak osoba ze Śląska pomimo "niechęci" do Warszawy chwaliła sposób zachowania kierowców samochodów w stosunku do motocyklistów to pomyślałem, że to się wyrówna. Teraz widzę, że to będzie trwało dłuuuuuugo.
Z moich doświadczeń widzę, że im mniejsze miasto tym gorzej, pamiętam przejazdy przez Jarosław, Przemyśl, Radom, itp. ale tam to było pół na pół
Powiecie " Cud nad Wisłą?
Kiedyś czytałem na innym forum jak osoba ze Śląska pomimo "niechęci" do Warszawy chwaliła sposób zachowania kierowców samochodów w stosunku do motocyklistów to pomyślałem, że to się wyrówna. Teraz widzę, że to będzie trwało dłuuuuuugo.
Z moich doświadczeń widzę, że im mniejsze miasto tym gorzej, pamiętam przejazdy przez Jarosław, Przemyśl, Radom, itp. ale tam to było pół na pół
Adam
-
- klepacz
W Warszawie jeździ na codzień bardzo dużo motocykli stąd przyzwyczajenie do ustepowania, w Sączu jest dużo moto w weekendy. Z moich doświadczeń wynika że dobre halogeny z przodu + głośny tłumik i dopiero wtedy patrzą w lusterka i w 90% zjeżdżają, a jak im manetką nie wytlumaczysz że trzeba zjechać na prawy pas to mają .j.b.n. tak jak 15min temu pan pedzacy 60 km/h lewym pasem 

-
- pisarz
Słyszałem, że w Paryżu jest taki zwyczaj, że jak zajedzie ktoś drogę motocykliście to następny motocyklista wyciąga nogę i urywa chamowi lusterko.
Adam
-
- Imię: Rafał
Witam. Pech chciał ze po powrocie z wycieczki po PL wstawiłem vfr do garazu podziemnego na swoje miejsce parkingowe, a pare dni pozniej jakaś tępa pizd... wyjeżdżając z miejsca przejechała spory kawałek i pierd.... w Hondę. Z uszkodzeń: czacha, szyba, urwane lusterko, klamka sprzęgła, mocowania owiewki, kierunku, pęknięta owiewka, wgnieciony ostro bak, a także kufer. Oświadczenie z idiotka spisane, ale obawiam sie ze ubezpieczyciel zrobi szkodę całkowita. Jakieś rady jak z tego wybrnąć?!
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
Sprzedalem po 6 latach swoja vfr .....czuje sie dziwni
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
I co dalej ?kubatron2 pisze:Sprzedalem po 6 latach swoja vfr .....czuje sie dziwni
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
Hy z racji ze kogut jestem to moze ogarne sobie xx albo hayabongo
- łukaszpolanek
- pisarz
- Imię: Łukasz
xxa bier, ja dzis przejechałem peirwsze 200km i odczucia zajebiste, przy setce silnik ma 3 tys obrótów ledwo co mruczy a jak bym palił to bym se mogł fajke spalić 

- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Jak Kuba sprzedałeś? Iks gabarytowo bardziej pod rc36 podchodzi, ale ciężaru nie czuć, inaczej jest wyważony trochę