Napotkane VFRki
- Struś
- pisarz

- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
Dzisiaj ok 20:30 w Gdańsku na skrzyżowaniu Łostowickiej i Armii Krajowej zobaczyłem czerwone RC46 i kierownika, który do mnie zamachał. Podobno mnie usłyszał z daleka
Poznałem od razu, że to Art bo nie miał rękawiczek
Zjazd na stacje BP szybka graba, wymiana numerów i odjazd. Pozdro.
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
1. około 17 na zlocie w Giżycku czerwona RC 46 z napisem "sprzedam" na szybie;
2. około 19:30 w Mrągowie zaparkowana za jakimś płotem czerwona RC 46,
3. około 20 w drodze z Mrągowa do Ostrołęki czerwona RC 36 II z kilkoma innymi sprzętami,
4. czas i miejsce jak w pkt 3. kolejna RC 36 II, też nie sama,
5. czas i miejsce jak w pkt 3. srebrna RC 46 z pasażerem - akurat pięknie się prostowała wychodząc z zakrętu
6. Chyba były jeszcze jakieś ze 2, ale już dokładnie nie pamiętam...
ad lokalizacji - to ja jechałem z Mrągowa do Ostrołęki, a wspomniane fury leciały w przeciwnym kierunku. Pewnie wszyscy do Giżycka.
[ Dodano: 2008-07-26, 00:13 ]
Dzięki Groszek za umożliwienie mi wbicia się na teren imprezy.
Mam nadzieję, że następnym razem będzie okazja zamienić kilka zdań więcej. pzdr!
2. około 19:30 w Mrągowie zaparkowana za jakimś płotem czerwona RC 46,
3. około 20 w drodze z Mrągowa do Ostrołęki czerwona RC 36 II z kilkoma innymi sprzętami,
4. czas i miejsce jak w pkt 3. kolejna RC 36 II, też nie sama,
5. czas i miejsce jak w pkt 3. srebrna RC 46 z pasażerem - akurat pięknie się prostowała wychodząc z zakrętu
6. Chyba były jeszcze jakieś ze 2, ale już dokładnie nie pamiętam...
ad lokalizacji - to ja jechałem z Mrągowa do Ostrołęki, a wspomniane fury leciały w przeciwnym kierunku. Pewnie wszyscy do Giżycka.
[ Dodano: 2008-07-26, 00:13 ]
Dzięki Groszek za umożliwienie mi wbicia się na teren imprezy.
Mam nadzieję, że następnym razem będzie okazja zamienić kilka zdań więcej. pzdr!
- kruhy
- klepacz

- Kontakt:
czerwona RC46 FI na zółtych blachach(angielka?) dzisiaj w Sokołowie Małopolskim jadąca w towarzystwie 2 innych moto w strone Lublina około 19:30. Wcześniej podobna albo ta sama widywana na E4 w okolicach Ropczyc raz albo dwa. Ktoś z naszych??
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- adi610
- klepacz

- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
300 PLN i 8 punktów (chwila nie uwagi)Daniel pisze:Wczoraj (27.07) droga powrotna z Bieszczad do Rzeszowa. Chyba gdzieś pomiędzy Sanokiem a Brzozowem. Srebrna RC 46 Fi z kuferkiem. Kierowca stał przy nieoznakowanym radiowozie (Renault Laguna) a plecaczek z motocyklem po drugiej stronie drogi. To ktoś z forum?
-------------------------------------------EDIT------------------------------------------
wszystko by się zgadzało tylko ten radiowóz to była Vectra
- Struś
- pisarz

- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
28.07.2008 Poniedziałek ok. 20 - tej w Rumi w kierunku na Gdynię stał w zatoczce srebrny V-tec a kierownik i jego plecak rozmawiali z policjantami z radiowozu, który dokonywał tam pomiaru prędkości. Zatrzymałem się na końcu zatoczki, ale nie rozpoznałem kolegi więc nie czekając na kontrolę dokumentów ruszyłem spokojnie dalej.
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- Daniel
- klepacz

- Imię: Daniel
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Ano szkoda ale co to? Nie widzę Ciebie na liście na zlot w Bieszczadach. Nie dasz rady? Przecież mamy rzut beretem...adi610 pisze:300 PLN i 8 punktów (chwila nie uwagi) szkoda że nie spotkaliśmy się wcześniej
Możliwe. Słońce mnie oślepiało... Do tego muchy na szybie kasku z całej pętli...adi610 pisze:wszystko by się zgadzało tylko ten radiowóz to była Vectra
Try before you die!