POZYTYWNIE :)
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
fajno że Ci sie podobałoC_L_K pisze:Piknie było. Na początek dobry uczynek (odpalenie moto Hubiego) a później zajefajna traska z Diabełkiem i Łysym Adamem. Fajową traskę wybrałeś Łysolek. No i ta "esósemka" na deser, jak wisienka na torcie

równiez banan i u mnie

- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
u mnie banan, bo moto zagadałoŁysolek pisze:fajno że Ci sie podobałoC_L_K pisze:Piknie było. Na początek dobry uczynek (odpalenie moto Hubiego) a później zajefajna traska z Diabełkiem i Łysym Adamem. Fajową traskę wybrałeś Łysolek. No i ta "esósemka" na deser, jak wisienka na torcieszkoda że ruch był duzy bo ogólnie fajnie sie zapitalala tymi bocznymi dróżkami
równiez banan i u mnie

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Pozdrowienia dla sympatycznej, policyjnej obsady nieoznakowanego srebrnego passata w Bydgoszczy. 
Panowie nie pozwolili nam na uszczuplenie konta złotówkoego oraz punktowego.
Ależ miło się jechało.

Panowie nie pozwolili nam na uszczuplenie konta złotówkoego oraz punktowego.

Ależ miło się jechało.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Odebralem wize
W czwartek lece do moskwy i kemerowa, ojjjj beeedzie sie dzialo
No i pierwsze kmy + pierwsza guma nawiniete na mojej niuni w jedynym slusznym malowaniu
Ale szczerze musze powiedziec, ze tragiczny wypadek Łukasza nie pozwala mi cieszyc sie tak jakbym chcial

No i pierwsze kmy + pierwsza guma nawiniete na mojej niuni w jedynym slusznym malowaniu

Ale szczerze musze powiedziec, ze tragiczny wypadek Łukasza nie pozwala mi cieszyc sie tak jakbym chcial

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
Binio, napij się jodyny, bo tam już pewnie przywędrowała radioaktywna chmura znad Japonii. Wódka Russkij standart jest najlepsza na świecie, ale przed promieniowaniem chyba nie chroni, chociaż kto wie...
[ Dodano: |16 Mar 2011|, o 20:41 ]
W Sankt Petersburgu nie ma już mojej ulubionej knajpy Lenin Żyw. Ale znalazłem inne sympatyczne miejsce:

[ Dodano: |16 Mar 2011|, o 20:41 ]
W Sankt Petersburgu nie ma już mojej ulubionej knajpy Lenin Żyw. Ale znalazłem inne sympatyczne miejsce:

The best is yet to come! 

- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Jutro odbieram jajco,wystawiam na allegro...i jak Bóg da,jestem bliżej VFRki 

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
w środę, 9.03 miałem lekkiego szlifa na lodzie..
z czachy zostało tyle co na zdjęciu 1, już jest pospawana (2.), oprócz tego poszedł lewy set, klamka sprzegla, trzpień lusterka (już przyspawany, funkiel nówka), lewy boczek i szyba. Wszystkie puzzle już mam, ewentualnie jakby ktoś posiadał lewą czachę do mojej babci, najlepiej z jak najmniejszymi uszkodzeniami, to czekam na PW
Mam teraz trochę zabawy z dotarciem jej, ale od czego ma sie popołudnia.. I tak sypie śnieg
Uważajcie na siebie, bo sezon sie nędznie zaczął..
z czachy zostało tyle co na zdjęciu 1, już jest pospawana (2.), oprócz tego poszedł lewy set, klamka sprzegla, trzpień lusterka (już przyspawany, funkiel nówka), lewy boczek i szyba. Wszystkie puzzle już mam, ewentualnie jakby ktoś posiadał lewą czachę do mojej babci, najlepiej z jak najmniejszymi uszkodzeniami, to czekam na PW

Mam teraz trochę zabawy z dotarciem jej, ale od czego ma sie popołudnia.. I tak sypie śnieg

Uważajcie na siebie, bo sezon sie nędznie zaczął..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.