Tylko dla Pierdół

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » pn 14 sty 2008, 17:45

Mój kumpel kiedyś odstawił szopke (w nawiasach obraz za pomocą emotek):

Poszedł do sklepu budowlanego, podchodzi do sprzedawcy i mówi:

K- Poproszę wiertła :yeah
S- Do czego mają być te wiertła? :neutral :?:
K- :?: ...do wiertarki.
S- :x_wtf
K- :x_wtf
S- :biggrin :lol rotfl: rotfl: rotfl:
K- :wtf :oops:

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin
województwo: mazowieckie

Post autor: Kornik » pn 14 sty 2008, 18:25

Jestem pierdołą :( kiedyś byłem głupi i zachciało mi się ćwiczyć na siłowni (intensywnie i wyczynowo) i teraz nie moge spodni dostać na moto :( a wszystko przez uda bo jak spodnie w pasie idealne i w łydkach an styk to w udach za ciasne :/ a jak w udach dobre to w łydkach luzy jak w metrze nocą a w pasie to mógłbym jeszcze oponę schować :evil:
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » pn 14 sty 2008, 23:16

Kornik prosta rada - zamiast siłowni na moto wsiadaj :D
...

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz

Post autor: Kornik » wt 15 sty 2008, 17:26

Hehehe ale nadal mam pozostałości :/ nic najwyżej kupie ciaśniejsze i będę liczył że o te parę centymetrów sie rozciągną (skórzane spodnie) :twisted:
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » wt 15 sty 2008, 20:31

dzisiaj dałem czadu, udało mi się rozbawić wszystkie pielęgniarki na pewnym oddziale w pewnej klinice ...
wychodząc z oddziału podchodzę do drzwi i pcham .... ponownie pcham mocniej naciskając klamkę ... mówię do jednej z pielęgniarek " ale drzwi są zamknięte .. ?? " na to ona ze szczerym uśmiechem " proszę pociągnąć drzwi do siebie" ... po czym usłyszałem gromki śmiech wszystkich pielęgniarek siedzących niedaleko :lol: :lol:
ja też się nieźle ubawiłem :mrgreen: :oops:

Awatar użytkownika
JuNioR
klepacz
klepacz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: JuNioR » pn 04 lut 2008, 02:23

moja pierdołowatość:

znajomi czekają na mnie w umówionym miejscu, widzę już ich z daleka, wiec chcąc zrobić wejście smoka, na tzw luzaka, robię co następuję. Będąc 10 metrów od nich zrzucam na 1-kę, i ciąglę się tocząc tak z 10km/h lewą ręką ściągam sobie kask w czasie jazdy. Jestem już metr od nich chce zahamować i naglę orientuję się że rękę do wciśnięcia sprzęgła mam już zajętą bo trzymam w niej kask!! I jadę prosto na nich, PANIKA! Omijam ich z lewej strony i ciągle tocząc się parę kilometrów na godzinę odwieszam kask na lusterko i zatrzymuję. I tak stoję 5 metrów za nimi i zaczynam nieporadnie odpychać się nóżkami do tyłu..wstyd jak cholera ..
eh zachciało się popisów :P

Awatar użytkownika
Sówka
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: Sówka » wt 19 lut 2008, 19:39

Jestem pieredołą jedyną w swoim rodzaju. To było jakiś tydzień temu. Pamiętałem o tym ale nagle wyskoczyło nieeeeeeeeee!!!
a tak na serio, choć nie wiem czy cokolwiek w tym temacie jet na serio ale ok.
pojechaliśmy z wszystkimi Sowami na narty ale im się nie chciało jeździć więc jeździłem
sam ... po dniu jazdy na ciękiej warstwie sniegu pomieszanego z błotem, wróciliśmy do domku. Ponieważ Sowa kocha samochód i gdyby znalazł w bagażniku choć trochę brudu, to kto wie co by zrobił, może nawet odezwała by sie w nim strona nocnego drapieżnika, więc zabraliśmy buty narciarskie do domku ... następnego dnia jedziemy na Słowacje 50 kilosów ...
jesteśmy na miejscu wszystkim ślina leci na widok wyciągu stromego ja nie wiem co, nagle czegoś brak ... nie mam butów :oops: :cry:
P.S. NADAJE SIĘ
:biggrin :hooray
(")_(")_.----.,/)
;_ _ '; -._ , ---\
( o_, )'__,) '-._)czego szuka...

Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » wt 26 lut 2008, 22:03

Jeżeli Sowa jest pierdołą to Sówka muuuuusi ;-)

Dałem ogłoszenie na allegro ( nie jedno ). I czekam i czekam na tel a tu nic.
Po trzech dniach wchodzę i patrzę ile miałem wejść a tu ................. brak mojego telefonu w ogłoszeniu.
Jestem Pierdołą nie do pobicia. :hooray

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » pt 07 mar 2008, 16:49

Ostatnio na bajzlu kupowalem podnozki do GSXF'y. Nie chcialo mi sie isc do garazu by sprawdzic jakie mam podnozki wiec sprawdzilem na allegro i kupilem dokladnie takie same i sie okazalo... ze nie pasuja

Pierdoła ze mnie :P (albo leniwiec :P )

Ale na szczescie moje podnozki znalazly juz nowego wlasciciela :)
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
Struś
pisarz
pisarz
Imię: Sławek
województwo: pomorskie

Post autor: Struś » sob 08 mar 2008, 11:34

Kiedyś zazdrościłem pewnemu kierownikowi że podniósł siodełko i coś tam schował do bagażnika pod siodełkiem w moto chyba Ninja to była. Też bym chciał mieć bagażnik, ale u mnie pod siodełkiem jest tylko trochę kabli :disagree
Ostatnio zakładałem łańcuch i tak patrzę od dołu na tylny błotnik co to za zaślepka za rejestracją... Ja mam trochę przerobiony tył, a właściwie brak błotnika więc sądziłem że jest tam jakaś śruba mocująca... Odchylam i widzę jakiś zamek na kluczyk... :shock:
Wciskam a tu łagodnie otwiera się bagażnik - schowek nad tylnym kołem :shock: rotfl:
Płakałem ze śmiechu z tego odkrycia :mrgreen:
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...

Awatar użytkownika
ZULEK
pisarz
pisarz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: ZULEK » ndz 23 mar 2008, 14:28

Nie...nie wiem czy mogę to napisać!!!- a zresztą! :oops:
Skończyłem szkołe mechaniczną, później praca w serwisie lat 7-jako mechanior.Samochody, motocykle, kosiarki spalinowe itp. czyli wszystko co ma tłoka i cyliondra to mój konik!
Patrze se,myśle se,w vfr-ce płyn hamul. wymienie se!
Tak więc mały podglądzik na forum, poczytane rady Mundka, Sebyvfr-a co tam ja sobie nie poradzę :?:
Sobota od rana w garażu,Motul wymieniony filterek oleju też, K&N oczyszczony pora na zaciski.Po kilku chwilach klocki na glebie wierzchnia warstwa delikutaśnie przytarta papierkiem, prowadnice nasmarowane. Pokrywa zb.ham.otwarta płyn wyciągnięty,przód załatwiony! Pora na zacisk tylny.Siedzisko aut, pompa nożnym,poluzowany odpowietrznik płyn sikkk...raz, drugi, trzeci trzeba dolać płynu!! Z bananem na jełopie uzupełniłem płyn wlewając go do zbiorniczka......z którego nie wyjąłem osłonki gumowej (tej co jest pod korkiem przeciw wilgoci!)
Pompa nożnym,poluzowany odpowietrznik a tu dupa płynu niet!!Od razu panika :razz2 -przeciez to Dual może coś się inaczej robi,może coś zapchane....luknięcie na poziom płynu w zbiorniczku-o zgrozo JEST! :eek-poprostu wystarczyło wlać płyn do zbiorniczka a nie na gumkę :lol :lol :lol :lol
Efekt - zapowietrzone na maxa hemple,zjebutany humor,do odpowetrzania zatrudniona żona (uciekła po pierwszej puszczonej wiązace słów..) siostra (wytrwała do końca..),sobotni wieczór i kawałek niedzieli w garażu....
No i kto mnie przebije w mojej pierdołowatości :?: :evil :evil :evil

Awatar użytkownika
Bolek101
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Bolek101 » ndz 23 mar 2008, 17:51

ZULEK pisze:No i kto mnie przebije w mojej pierdołowatości :?: :evil :evil :evil
Ja podobną bzdurę ostatnio zrobiłem...

Przyniosłem do domu akumulator żeby go sobie podładować. Otworzyłem - zdjąłem z góry taką listwę zamykającą komory (cele), naładowałem i.. po stwierdzeniu że nie widzę poziomu elektrolitu, postanowiłem go uzupełnić. Jakoś dużo mi tej wody destylowanej powchodziło zanim zacząłem wogóle widzieć jej poziom ponad płytkami - pewnie dawno nikt tego nie robił myślę. Ale ja to pieszczę tą moją VFR-kę :evil
Jeździłem później na tak naładowanym akumulatorze do niedawna. Kilka dni temu przylazła brzydka pogoda, więc myślę wyjmę akumulator, itak jeździł nie będę a mróz zapowiadają.
Więc zdjąłem siedzenie i zaskoczyło mnie, że cały aku jest mokry - jakby wykipiał kwas :confused Niby wszystko sprawnie działało, ale może za dużo wody wlałem?? Aku do domu, ładowarka przygotowana. I w chwili kiedy miałem już go otworzyć zwróciłem uwagę na napis na naklejce na akumulatorze..

Okazało się że wlałem wodę do bezobsługowego akumulatora! :oops: Na szczęście nic mu nie dolega. Wylałem tą wodę, naładowałem go i stoi teraz i czeka na lepsze czasy (czyt. pogodę).

Taki napis na górze widnieje:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » pt 04 kwie 2008, 21:45

Mój kolega dzisiaj tak się spieszył, że wsiadł na moto odpalił i pojechał ale..............................................zapomniał założyć kask :mrgreen:
pierdoła

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: benito » pn 07 kwie 2008, 00:51

maciek 800 pisze:zapomniał założyć kask
Widzialem to na wlasne oczy.
Stoje z Musielim na parkingu, Ppamula obok i mowie:
Patrz, pojechal bez kasu...
Po 3 sekundach wali po hamulcach i krzyczy:
kurde, nie wzialem kasku...
Brechtalismy na maksa ;)

Fajna macie chlopaki prace, tylko czemu w tych zielonych (kawasaki green) mundurkach????

Zaden z Was na kawie nie jezdzi...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » pn 07 kwie 2008, 22:26

benitto pisze:[
Fajna macie chlopaki prace, tylko czemu w tych zielonych (kawasaki green) mundurkach????
Bo nas w Hondzie nie chcieli :evil: :twisted:

ODPOWIEDZ