Ale sie usmiałem, na żarty Ci się zbiera, ale przyznać trzeba poczucie humoru to Ty maszadjar pisze:Ja nad tym rozmyślam

Ale sie usmiałem, na żarty Ci się zbiera, ale przyznać trzeba poczucie humoru to Ty maszadjar pisze:Ja nad tym rozmyślam
Wojtek tam jest to :St@ry pisze:Mc_Hammer nie mogę tego otworzyć!
Sam nie otworzy - kliknąć trzebaSt@ry pisze:Adaś mój komp nie otwierał tego linku.
Ale ja naprawdę czasami myślę. Kiedyś się zamyśliłem przez nieuwagę i mi się spodobało, więc czasami powtarzam. Polecam, sam kiedyś też spróbujMC_Hammer pisze:Ale sie usmiałem, na żarty Ci się zbiera, ale przyznać trzeba poczucie humoru to Ty maszadjar pisze:Ja nad tym rozmyślam
Z zasady z kobietami nie dyskutuje, bo są pierwsze, aby nóż w plecy z nienacka wsadzićKASIOREK pisze:Hammerku posłuchaj rady kolegi...
Tylko sie nie przemęcz, bo to jak choroba, zostawia ślad i trzeba z tym żyć, wiem coś o tym więc wpadnij na lekcję, pierwsza gratisadjar pisze:Ale ja naprawdę czasami myślę. Kiedyś się zamyśliłem przez nieuwagę i mi się spodobało, więc czasami powtarzam.
A jak już zapytałeś, to zadowolony teraz z siebie jesteśJacko pisze:A ja tak zapytam,
MC_Hammer pisze:BTW jak się już naumiesz to kasiorkowi wiedzę możesz przekazać
Przestań oszukiwać sam siebie bo Ci tak zostanie...adjar pisze:Ale ja naprawdę czasami myślę.
Teraz to Cię poniosło na całego z tym powtarzaniemadjar pisze:Kiedyś się zamyśliłem przez nieuwagę i mi się spodobało, więc czasami powtarzam.
Jacko nie stresuj się bo też przez przypadek zaczniesz myśleć...Jacko pisze:MC , Rybka nie pierdzielić mi tu tulko w niedziele latanko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości