POZYTYWNIE :)
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Oj było, było. Nawet uznano je za najładniejsze autko zza żelaznej kurtyny. Niestety tylko prototyp , bo po co ludziom pracy takie fanaberie.
To zresztą nie jedyny taki przypadek. Tym, co gadają, że Polacy za głupi żeby coś zaprojektować i wszystko na licencji robią, polecam stronkę:
http://www.polskie-auta.pl/
A że potem wszystko o kant d...
To zresztą nie jedyny taki przypadek. Tym, co gadają, że Polacy za głupi żeby coś zaprojektować i wszystko na licencji robią, polecam stronkę:
http://www.polskie-auta.pl/
A że potem wszystko o kant d...
kruhy, chciałem kupowac tą Maxie 3 ale przeczytałem że nie jest to za dobry kufer i wziałem E52, opinie nt "3" poniżej:
"Co do E55N - porażka Mad Plastik delikatny, cały kufer, a w szczególności klapa się wygina. Zamknięcie - total shit. Otwiera się ok, ale żeby go zamknąć, trzeba użyć sporej siły na klapę, aby zamek zaskoczył Sad Poza tym podczas jazdy klapa się rusza (z powodu konstrukcji zamka), co powoduje wycieranie się plastików na styku kufra i klapy. "
"Ja mam u siebie E55 i choc jest to moj pierwszy kufer jaki uzytkuje i nie bardzo mam porownanie z innymi modelami, to potwierdzam wczesniejsze uwagi kolegow. Teraz chyba bym sie na niego nie zdecydowal. "
A żeby było pozytywnie: kuferki Givi E41 zakupione i wczoraj odebrałem oponki
"Co do E55N - porażka Mad Plastik delikatny, cały kufer, a w szczególności klapa się wygina. Zamknięcie - total shit. Otwiera się ok, ale żeby go zamknąć, trzeba użyć sporej siły na klapę, aby zamek zaskoczył Sad Poza tym podczas jazdy klapa się rusza (z powodu konstrukcji zamka), co powoduje wycieranie się plastików na styku kufra i klapy. "
"Ja mam u siebie E55 i choc jest to moj pierwszy kufer jaki uzytkuje i nie bardzo mam porownanie z innymi modelami, to potwierdzam wczesniejsze uwagi kolegow. Teraz chyba bym sie na niego nie zdecydowal. "
A żeby było pozytywnie: kuferki Givi E41 zakupione i wczoraj odebrałem oponki

- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
czytałem tą opinię, wczoraj oglądałem kufer, mimo wszystko chyba się zdecydujeFred pisze:"Co do E55N - porażka Mad Plastik delikatny, cały kufer, a w szczególności klapa się wygina. Zamknięcie - total shit. Otwiera się ok, ale żeby go zamknąć, trzeba użyć sporej siły na klapę, aby zamek zaskoczył Sad Poza tym podczas jazdy klapa się rusza (z powodu konstrukcji zamka), co powoduje wycieranie się plastików na styku kufra i klapy. "
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
Franek ma świezy olej, płyn w chłodnicy, nowe filterki,alarmik(Kornik bedziemy poprawiać)i manetki grzane, poczyszczone tu i tam 
i jeszcze w drodze nowy wydeszek
oj bedzie on przystojniak na sezon
dziekować za pomoc Kornikowi i Panasonixowi
jak również zespołowi dopingującmu: PPamuła, Rybki dwie i Wiola

i jeszcze w drodze nowy wydeszek

oj bedzie on przystojniak na sezon

dziekować za pomoc Kornikowi i Panasonixowi

- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
To widzę, że niezły melanż się z tej wymiany zrobił he he.diablique pisze:dziekować za pomoc Kornikowi i Panasonixowi
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
zaraz melanż...Janusz B. pisze:To widzę, że niezły melanż się z tej wymiany zrobił he he.diablique pisze:dziekować za pomoc Kornikowi i Panasonixowi
zespół dopingujący nie poczekał nawet na grilla

a i zapomniałam dodac do weekendowego pozytywu, że miło było znów zobaczyc buźkę Gregorego i poznać jego Dziewczyny

- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie