Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Rozdroże to trochę wygwizdów i mimo wielkiej tradycyjności tego miejsca nie jest ono najlepiej trafione w sezonie jesiennym. Nawet jak się da jeździć na moto to dojeżdżając na miejsce trzeba sie porozbierać dla wygody a wtedy jest po prostu kurczakowsko zimno przy wietrze.
Korzystaliśmy z CRANKa ale nie wiem czy przez nas czy niezależnie upadł. Szkoda.
Teraz trzeba wymyśleć inną miejscówkę na spotkania.
Brakuje nam tego.
Za tydzień być może będziemy mieli lokal na Poznańskiej ale to za tydzień.
Korzystaliśmy z CRANKa ale nie wiem czy przez nas czy niezależnie upadł. Szkoda.
Teraz trzeba wymyśleć inną miejscówkę na spotkania.
Brakuje nam tego.
Za tydzień być może będziemy mieli lokal na Poznańskiej ale to za tydzień.
Ostatnio zmieniony czw 28 paź 2010, 22:26 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Po takiej rozmowie na Centuriumie spodziewałeś się kogoś? Sam napisałeś nawet że wygwizdów, i dopiero za tydzień będzie miejscówappamula pisze:A ja byłem na Rozdrożu około 19:15 i nikogo nie zastałem

- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
Ryk-Sza
ul Wspólna 54A ale WEJSCIE OD ULICY POZNAŃSKIEJ naprzeciw Alior Banku
sale mamy od 19
[ Dodano: 2010-11-06, 11:48 ]
Nie wiem czy sie podobalo w czwartek i czy lokal przypadl do gustu
nie wiem tez czy ktos wzial numer od wlasciciela w celu ewentualnej rezerwacji na nastepny czwartek.
jesli Wam sie podobalo i chcemy miec tam czwartki zaklepane(nawet w sensie ze caly lokal nasz) to poprosze o jakis sygnal.
Wszelka krytyka tez mile widziana gdyz knajpa dopiero sie otworzy
ul Wspólna 54A ale WEJSCIE OD ULICY POZNAŃSKIEJ naprzeciw Alior Banku
sale mamy od 19
[ Dodano: 2010-11-06, 11:48 ]
Nie wiem czy sie podobalo w czwartek i czy lokal przypadl do gustu
nie wiem tez czy ktos wzial numer od wlasciciela w celu ewentualnej rezerwacji na nastepny czwartek.
jesli Wam sie podobalo i chcemy miec tam czwartki zaklepane(nawet w sensie ze caly lokal nasz) to poprosze o jakis sygnal.
Wszelka krytyka tez mile widziana gdyz knajpa dopiero sie otworzy
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
dla motocykli miejsca od ... groma.WiktorVFR pisze:a jak tam Aniu jest z parkingiem?
Dla samochodów to po 15 minutach może się coś znajdzie.
Ale ponieważ do metra masz blisko to mozna wpaść na piwko w pogodę nie jednośladową.
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... "></iframe>
<small><a href="http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 7,0.007693" style="color:#0000FF;text-align:left">Wyświetl większą mapę</a></small>