ZOSIA

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » czw 17 sty 2008, 23:25

Ruda i Piotr, przykro, że Cię zawiodłem. :???:

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » czw 17 sty 2008, 23:36

Heroinka :D pisze:Oczywiście, że nie podważam Twojej miłości do White Princessy. Nie śmiałabym. :lol Chodziło o to, że ta księżniczka z avatara to nie ta słodka blondyneczka, której się wypierasz, a o której wspomniała Zuza. :lol :lol :lol
nie ma żądnej słodkiej blondyneczki o której pisze Zuza!!!!!!!!!!!! :!:

[ Dodano: 2008-01-17, 23:38 ]
Ruda i Piotr, przykro, że Cię zawiodłem. :???:
SOWA i RUDA rozwaliliście mnie oboje!!! :lol :lol :lol :lol No nie mogę no. Sowa jajca sobie robi a Ruda biedna sie tak zmartwiła tym :lol Dobre to.
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » czw 17 sty 2008, 23:50

SOWA pisze:Ruda i Piotr, przykro, że Cię zawiodłem.
SowoMadraGlowo - wyglada NATO, ze teraz tak jak Cie szanuje, tak Cie teraz zawiode: otoz coraz bardziej sobie mysle, ze skoro to jest 4UM dla "posiadaczy i entuzjastow" hondy vfr (przynajmniej cos w ten desen bylo tu kiedys na froncie strony w dawnym UxOwym layoucie) to niech lepiej tak zostanie. Jasne, nie trzeba vfrki koniecznie MIEC, ale albo trzeba o niej marzyc, albo chciec ja miec, albo planowac zakup, albo JEZDZIC z/ za/ przed kims kto ma, albo chociaz kumac baze (albo kumac czacze, zaleznie od regionu) czyli wiedziec o co w rozrzadzie chodzi albo w ogole czemu vfr jest lepsza niz reszta wszechswiata. Wtedy sa posiadacze, entuzjasci i fani a nie oczien nadobne samiczki flirtujace z lasymi na podlechtywnia samczykami. Jasne, kazdy sie moze zalogowac i nawijac, tylko do czego to doprowadzi..? Ja sie na forach dla entuzjastek kremu na celulitasa, ani dla kobiet po czterdziestce szukajacych wrazen nie loguje, choc moglbym sie tam byc moze stac maskotka. :roll:

No to teraz, po raz kolejny, prosze mnie Koledzy zglanowac ze taki jestem nieprzyjemny a bylo tak milo.

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » pt 18 sty 2008, 00:02

doyar pisze:sa posiadacze, entuzjasci i fani a nie oczien nadobne samiczki flirtujace z lasymi na podlechtywnia samczykami. Jasne, kazdy sie moze zalogowac i nawijac, tylko do czego to doprowadzi..? Ja sie na forach dla entuzjastek kremu na celulitasa, ani dla kobiet po czterdziestce szukajacych wrazen
doyar mam nadzieję, że do mnie nie pijesz :evil: :evil:

Jak wiele osób wie, fascynatka, śmigająca na Hondzie ( CBF ) jestem. W rodzinie jest VFR- dlatego jestem na tym forum, jeżeli jesteś w stanie dodać mi 10cm. wzrostu natychmiast przesiadam sie na VFR ;-)

A dotychczas było tak, że w OFF-Topie mozna było sobie zażartowac, niejednokrotnie to robiłam i tak traktowaliśmy z Sową ostatnie posty;-)

Najważniejsze czy masz coś przeciwko paniom po 40 szukajacym mocnych wrażeń i adrenaliny(ja taką osoba jestem) :?: :?:

Jeżeli Ci panie po 40 przeszkadzają to określ wiek kobiet mogących sie logować.

R
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » pt 18 sty 2008, 00:18

Jeeezu, Ruda...
Ruda i Piotr pisze:Jak wiele osób wie, fascynatka, śmigająca na Hondzie ( CBF ) jestem. W rodzinie jest VFR
Mi to wystarcza. To "smigajaca". W zupelnosci, nieodwolalnie i bezapelacyjnie. Zapewniam Cie. Osobiscie Cie nie znam, ale rekomendacja Wasyla mi wystacza, aby ZUPELNIE nic do Ciebie nie miec, a moze wrecz przeciwnie, miec sympatie.
Najważniejsze czy masz coś przeciwko paniom po 40 szukajacym mocnych wrażeń i adrenaliny
Nie, Ruda, absolutnie nie. Moze wyrazilem sie nieprezyzyjnie: chodzilo mi o WRAZENIA od "WRAZAC" czyli wkladac cos w cos, wtykac nooo.... Duza juz jestes, powinnas wiedziec osochozi. Tam to wlasnie
doyar pisze:moglbym sie tam byc moze stac maskotka.
:lol Zarcik, taki frywolny.

A tak BTW: uderz w stol a nozyce sie odezwa... ;) :lol :lol :lol
Dobra, dobra - nie odpisuj, bo schodzimy z tematu. Pozdro.

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » pt 18 sty 2008, 00:34

doyar pisze:A tak BTW: uderz w stol a nozyce sie odezwa
Pewnie, jak zaczyna sie pisac o paniach po 40 to gul mi skacze, ale jak Ci pewnie Wasyl mówił nie jestem typowa 4Xlatką :mrgreen: :mrgreen:

Przecież ja wiem(domyslam się ) do czego piłes i żadnego zalu nie mam, :mrgreen: :mrgreen:
jak przesledzisz wczesniejsze posty tez mnie szlag trafia na takie panienki :evil: :evil:

Ale te 40 latki, to było tak jak napisałes ;-) uderz......... :mrgreen: :mrgreen:

A teraz niech sie wypowiedzą panienki rządne wrażeń i kochające wszystkich motocyklistów ;-) :lol:

Ja lubię pożartowac, mam nadzieję, że sie poznamy w Toruniu to sie przekonasz :mrgreen: :mrgreen:

Pozdro

R

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » pt 18 sty 2008, 01:36

No prosze, czlowieka nie ma pare dni na forum a tu Zosia sie pojawia. Witam serdecznie Zosie :grin: .
Gienio pisze:ja tam sceptycznie podchodzilem do Zosi a jak juz napisala o tym gimnazjum to wogole, ale jakos tak z ciekawosci poszperalem w necie i co sie okazuje ze faktycznie w Liceum Filomatow w Brodnicy w 2003 roku mature zdawaly dwie niewiasty Zosia i Dorota o takich samych nazwiskach, a znalazlem to na tej str, przypadek??? :roll:

http://www.1lo-brodnica.pl/modules.php? ... page_id=30
Ja z kolei poszperalem dalej, w koncu wszyscy z niecierpliwieniem czekaja na zdjecie Zosi i znalazlem cos ciekawego. Co prawda nie jest to zdjecie Zosi, ale jej siostry blizniaczki - Doroty. Zapraszam na nasza-klase:

http://nasza-klasa.pl/profile/2631577/gallery/1

A tu zdjecie klasowe, szukajmy Zosi!
http://photos44.nasza-klasa.pl/dev87/0/ ... 328182.jpg

A tak swoja droga, to Zosia jest calkiem podobna do Ani, kolezanki Doroty, ktora co ciekawe mieszka w Gdyni, hmmm, a kto z nas jeszcze mieszka w gdyni????:
http://nasza-klasa.pl/profile/2080729

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » pt 18 sty 2008, 01:54

ooo jak już tak jedziemy to Ja chętnie na kawę skoczę :mrgreen:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » pt 18 sty 2008, 02:04

Zosia na kawę? :cool

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » pt 18 sty 2008, 04:10

http://kwiartur.wrzuta.pl/audio/n1YdA2R ... do_kolyski
zoska ucz sie piosenki, jak zaspiewasz z nami pelna geba !!!!!!!!!!!!! DLA ROADSA OCZYWISCIE !!!!!!!!!!!!!
to jestes nasza i nie przejmuj sie napalencami a szczegolnie DIDIM. Oni sa nie grozni :D
...

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » pt 18 sty 2008, 21:15

zuzia tajger pisze:to jestes nasza i nie przejmuj sie napalencami a szczegolnie DIDIM.
Zuźka masz coś do mnie???? :twisted: :twisted: Co to DIDI napis na betonie?? :lol Oso si chosi???? Że niby co ja napalony jakiś jestem i niewyżyty?? Jasne że tak jest inaczej bym VFRą nie latał :lol :lol
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 19 sty 2008, 01:18

doyar pisze: otoz coraz bardziej sobie mysle, ze skoro to jest 4UM dla "posiadaczy i entuzjastow" hondy vfr (przynajmniej cos w ten desen bylo tu kiedys na froncie strony w dawnym UxOwym layoucie) to niech lepiej tak zostanie. Jasne, nie trzeba vfrki koniecznie MIEC, ale albo trzeba o niej marzyc, albo chciec ja miec, albo planowac zakup, albo JEZDZIC z/ za/ przed kims kto ma, albo chociaz kumac baze (albo kumac czacze, zaleznie od regionu) czyli wiedziec o co w rozrzadzie chodzi albo w ogole czemu vfr jest lepsza niz reszta wszechswiata. Wtedy sa posiadacze, entuzjasci i fani a nie oczien nadobne samiczki flirtujace z lasymi na podlechtywnia samczykami. Jasne, kazdy sie moze zalogowac i nawijac, tylko do czego to doprowadzi..? Ja sie na forach dla entuzjastek kremu na celulitasa, ani dla kobiet po czterdziestce szukajacych wrazen nie loguje, choc moglbym sie tam byc moze stac maskotka. :roll:

No to teraz, po raz kolejny, prosze mnie Koledzy zglanowac ze taki jestem nieprzyjemny a bylo tak milo.
doyar...rzadko bardzo piszesz, a jeśli cos napiszesz to bardzo sensownie - i tak jest tym razem...
Ostatnio zmieniony sob 19 sty 2008, 01:21 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » sob 19 sty 2008, 01:21

MadziX pisze: i tak jest tym razem...
I Ty Brutusie ...... :mrgreen: :mrgreen:

R

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 19 sty 2008, 01:22

ja Brutus? mnie wkurza fala panieniek z serii bravo girl ot tyle ..
i od samego początku wyraznie to zaznaczałam..
Obrazek

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » sob 19 sty 2008, 01:29

zazdrośnice 8) :hooray dajcie trochę pofisiować :roll: :hooray
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>