ZOSIA
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
nie ma żądnej słodkiej blondyneczki o której pisze Zuza!!!!!!!!!!!!Heroinka :D pisze:Oczywiście, że nie podważam Twojej miłości do White Princessy. Nie śmiałabym.Chodziło o to, że ta księżniczka z avatara to nie ta słodka blondyneczka, której się wypierasz, a o której wspomniała Zuza.
![]()
![]()

[ Dodano: 2008-01-17, 23:38 ]
SOWA i RUDA rozwaliliście mnie oboje!!!Ruda i Piotr, przykro, że Cię zawiodłem.

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
SowoMadraGlowo - wyglada NATO, ze teraz tak jak Cie szanuje, tak Cie teraz zawiode: otoz coraz bardziej sobie mysle, ze skoro to jest 4UM dla "posiadaczy i entuzjastow" hondy vfr (przynajmniej cos w ten desen bylo tu kiedys na froncie strony w dawnym UxOwym layoucie) to niech lepiej tak zostanie. Jasne, nie trzeba vfrki koniecznie MIEC, ale albo trzeba o niej marzyc, albo chciec ja miec, albo planowac zakup, albo JEZDZIC z/ za/ przed kims kto ma, albo chociaz kumac baze (albo kumac czacze, zaleznie od regionu) czyli wiedziec o co w rozrzadzie chodzi albo w ogole czemu vfr jest lepsza niz reszta wszechswiata. Wtedy sa posiadacze, entuzjasci i fani a nie oczien nadobne samiczki flirtujace z lasymi na podlechtywnia samczykami. Jasne, kazdy sie moze zalogowac i nawijac, tylko do czego to doprowadzi..? Ja sie na forach dla entuzjastek kremu na celulitasa, ani dla kobiet po czterdziestce szukajacych wrazen nie loguje, choc moglbym sie tam byc moze stac maskotka.SOWA pisze:Ruda i Piotr, przykro, że Cię zawiodłem.

No to teraz, po raz kolejny, prosze mnie Koledzy zglanowac ze taki jestem nieprzyjemny a bylo tak milo.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
doyar mam nadzieję, że do mnie nie pijeszdoyar pisze:sa posiadacze, entuzjasci i fani a nie oczien nadobne samiczki flirtujace z lasymi na podlechtywnia samczykami. Jasne, kazdy sie moze zalogowac i nawijac, tylko do czego to doprowadzi..? Ja sie na forach dla entuzjastek kremu na celulitasa, ani dla kobiet po czterdziestce szukajacych wrazen

Jak wiele osób wie, fascynatka, śmigająca na Hondzie ( CBF ) jestem. W rodzinie jest VFR- dlatego jestem na tym forum, jeżeli jesteś w stanie dodać mi 10cm. wzrostu natychmiast przesiadam sie na VFR

A dotychczas było tak, że w OFF-Topie mozna było sobie zażartowac, niejednokrotnie to robiłam i tak traktowaliśmy z Sową ostatnie posty;-)
Najważniejsze czy masz coś przeciwko paniom po 40 szukajacym mocnych wrażeń i adrenaliny(ja taką osoba jestem)

Jeżeli Ci panie po 40 przeszkadzają to określ wiek kobiet mogących sie logować.
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

Jeeezu, Ruda...
Zarcik, taki frywolny.
A tak BTW: uderz w stol a nozyce sie odezwa...
Dobra, dobra - nie odpisuj, bo schodzimy z tematu. Pozdro.
Mi to wystarcza. To "smigajaca". W zupelnosci, nieodwolalnie i bezapelacyjnie. Zapewniam Cie. Osobiscie Cie nie znam, ale rekomendacja Wasyla mi wystacza, aby ZUPELNIE nic do Ciebie nie miec, a moze wrecz przeciwnie, miec sympatie.Ruda i Piotr pisze:Jak wiele osób wie, fascynatka, śmigająca na Hondzie ( CBF ) jestem. W rodzinie jest VFR
Nie, Ruda, absolutnie nie. Moze wyrazilem sie nieprezyzyjnie: chodzilo mi o WRAZENIA od "WRAZAC" czyli wkladac cos w cos, wtykac nooo.... Duza juz jestes, powinnas wiedziec osochozi. Tam to wlasnieNajważniejsze czy masz coś przeciwko paniom po 40 szukajacym mocnych wrażeń i adrenaliny
doyar pisze:moglbym sie tam byc moze stac maskotka.

A tak BTW: uderz w stol a nozyce sie odezwa...

Dobra, dobra - nie odpisuj, bo schodzimy z tematu. Pozdro.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Pewnie, jak zaczyna sie pisac o paniach po 40 to gul mi skacze, ale jak Ci pewnie Wasyl mówił nie jestem typowa 4Xlatkądoyar pisze:A tak BTW: uderz w stol a nozyce sie odezwa

Przecież ja wiem(domyslam się ) do czego piłes i żadnego zalu nie mam,

jak przesledzisz wczesniejsze posty tez mnie szlag trafia na takie panienki

Ale te 40 latki, to było tak jak napisałes

A teraz niech sie wypowiedzą panienki rządne wrażeń i kochające wszystkich motocyklistów

Ja lubię pożartowac, mam nadzieję, że sie poznamy w Toruniu to sie przekonasz

Pozdro
R
Mamy dwie miłości-
i

-
- klepacz
- Kontakt:
No prosze, czlowieka nie ma pare dni na forum a tu Zosia sie pojawia. Witam serdecznie Zosie
.
http://nasza-klasa.pl/profile/2631577/gallery/1
A tu zdjecie klasowe, szukajmy Zosi!
http://photos44.nasza-klasa.pl/dev87/0/ ... 328182.jpg
A tak swoja droga, to Zosia jest calkiem podobna do Ani, kolezanki Doroty, ktora co ciekawe mieszka w Gdyni, hmmm, a kto z nas jeszcze mieszka w gdyni????:
http://nasza-klasa.pl/profile/2080729

Ja z kolei poszperalem dalej, w koncu wszyscy z niecierpliwieniem czekaja na zdjecie Zosi i znalazlem cos ciekawego. Co prawda nie jest to zdjecie Zosi, ale jej siostry blizniaczki - Doroty. Zapraszam na nasza-klase:Gienio pisze:ja tam sceptycznie podchodzilem do Zosi a jak juz napisala o tym gimnazjum to wogole, ale jakos tak z ciekawosci poszperalem w necie i co sie okazuje ze faktycznie w Liceum Filomatow w Brodnicy w 2003 roku mature zdawaly dwie niewiasty Zosia i Dorota o takich samych nazwiskach, a znalazlem to na tej str, przypadek???![]()
http://www.1lo-brodnica.pl/modules.php? ... page_id=30
http://nasza-klasa.pl/profile/2631577/gallery/1
A tu zdjecie klasowe, szukajmy Zosi!
http://photos44.nasza-klasa.pl/dev87/0/ ... 328182.jpg
A tak swoja droga, to Zosia jest calkiem podobna do Ani, kolezanki Doroty, ktora co ciekawe mieszka w Gdyni, hmmm, a kto z nas jeszcze mieszka w gdyni????:
http://nasza-klasa.pl/profile/2080729
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
ooo jak już tak jedziemy to Ja chętnie na kawę skoczę 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
http://kwiartur.wrzuta.pl/audio/n1YdA2R ... do_kolyski
zoska ucz sie piosenki, jak zaspiewasz z nami pelna geba !!!!!!!!!!!!! DLA ROADSA OCZYWISCIE !!!!!!!!!!!!!
to jestes nasza i nie przejmuj sie napalencami a szczegolnie DIDIM. Oni sa nie grozni
zoska ucz sie piosenki, jak zaspiewasz z nami pelna geba !!!!!!!!!!!!! DLA ROADSA OCZYWISCIE !!!!!!!!!!!!!
to jestes nasza i nie przejmuj sie napalencami a szczegolnie DIDIM. Oni sa nie grozni

...
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Zuźka masz coś do mnie????zuzia tajger pisze:to jestes nasza i nie przejmuj sie napalencami a szczegolnie DIDIM.

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
doyar...rzadko bardzo piszesz, a jeśli cos napiszesz to bardzo sensownie - i tak jest tym razem...doyar pisze: otoz coraz bardziej sobie mysle, ze skoro to jest 4UM dla "posiadaczy i entuzjastow" hondy vfr (przynajmniej cos w ten desen bylo tu kiedys na froncie strony w dawnym UxOwym layoucie) to niech lepiej tak zostanie. Jasne, nie trzeba vfrki koniecznie MIEC, ale albo trzeba o niej marzyc, albo chciec ja miec, albo planowac zakup, albo JEZDZIC z/ za/ przed kims kto ma, albo chociaz kumac baze (albo kumac czacze, zaleznie od regionu) czyli wiedziec o co w rozrzadzie chodzi albo w ogole czemu vfr jest lepsza niz reszta wszechswiata. Wtedy sa posiadacze, entuzjasci i fani a nie oczien nadobne samiczki flirtujace z lasymi na podlechtywnia samczykami. Jasne, kazdy sie moze zalogowac i nawijac, tylko do czego to doprowadzi..? Ja sie na forach dla entuzjastek kremu na celulitasa, ani dla kobiet po czterdziestce szukajacych wrazen nie loguje, choc moglbym sie tam byc moze stac maskotka.![]()
No to teraz, po raz kolejny, prosze mnie Koledzy zglanowac ze taki jestem nieprzyjemny a bylo tak milo.
Ostatnio zmieniony sob 19 sty 2008, 01:21 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
zazdrośnice
dajcie trochę pofisiować

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km