Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
A ja mam pomysłA na mały wypadzik, ale widzę, że juz grill rozstawiony.
Co do jeżdżenia cały tydzień, niestety Piotrze, jestem czwartkowy, albo weekendowy, bo niestety ale sprzętu ze soba na motocykl nie zabiore, a pracowac trzeba..... wobec czego jestem skazany na puszkę w tygodniu. Mimo wszystko, może wstrzymacie się z tym grillem i pojedziemy w jedno fajne i lubiane miejsce - niestety nie moge napisać gdzie i co i jak, jak by ktoś miał ciekawca to odpowiem na priv. o moim pomyśle.
Co do jeżdżenia cały tydzień, niestety Piotrze, jestem czwartkowy, albo weekendowy, bo niestety ale sprzętu ze soba na motocykl nie zabiore, a pracowac trzeba..... wobec czego jestem skazany na puszkę w tygodniu. Mimo wszystko, może wstrzymacie się z tym grillem i pojedziemy w jedno fajne i lubiane miejsce - niestety nie moge napisać gdzie i co i jak, jak by ktoś miał ciekawca to odpowiem na priv. o moim pomyśle.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
Dziękuję bardzo tym wszystkim którzy zechcieli popędzić w moje leśne strony i odwiedzić Celinkę czworonoga
niezwykle miło było Was zobaczyć, niespodzianka się udała
już teraz wiem, że jak Celik uwija się ze sprzątaniem to znaczy, że goście nadchodzą 
ps: jednak z moim słuchem nie jest tak źle skoro usłyszałam ryk motocykli z leśnej głuszy...tylko nie wiem dlaczego po Waszym odjeździe zające siedziały na drzewach
a sołtys ma w planach położyć asfalt... w 2045 

ps: jednak z moim słuchem nie jest tak źle skoro usłyszałam ryk motocykli z leśnej głuszy...tylko nie wiem dlaczego po Waszym odjeździe zające siedziały na drzewach

Moczynos w futrze model 2016 help