Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Plan na czwartek jest taki że spotykamy sie na Rozdrożu bo to już tradycja, potem potrzebuję potwierdzić poszczególne zadania zprowadzącymi i poustalać jakies plany. A do tego potrzebne jest już miejsce. Toteż przeniesiemy się chyba do CRANK albo gdziekolwiek indziej gdzie są stoły i jest pod dachem.
Jutro przed południem potrzebuje kogoś cna moto pilnie do odebrania referencji z CZD. Trecha jest niebobilny.
Foldery będą jak Trecha obiecuje na piątek przed południem więc prawdopodobnie rozdzielimy je w Częstochowie. albo osobiście w Warszawie.
Jutro przed południem potrzebuje kogoś cna moto pilnie do odebrania referencji z CZD. Trecha jest niebobilny.
Foldery będą jak Trecha obiecuje na piątek przed południem więc prawdopodobnie rozdzielimy je w Częstochowie. albo osobiście w Warszawie.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Co do jutra przed południem, to może sie okazać, że ja dam rade - o ile pogoda pozwoli na moto 
Wybieram sie do Pruszkowa do sądu, więc wcześniej byc może sie uda załatwić CZD.
Odnosnie dzisiejszego Rozdroża, może sie okazać, że się tam nie spotkamy, albo nas pogonią.
Przed chwilą jechałem przez Rozdroże, jako że pracuję tuż obok i zamknięta Al. Szucha, Alejami ruch póki co był, ale policja chyba szykowała się do zamknięcia. Zdaje się, że to z powodów wiadomych obchodów i uroczystości związanych z wystawieniem ciała Prezydenta Kaczorowskiego, która zdaje się ma byc wystawiona w Belwederze.
Mam nadzieję, że do 19 ruh zostanie przywrócony do normalnego trybu ;/
cu

Wybieram sie do Pruszkowa do sądu, więc wcześniej byc może sie uda załatwić CZD.
Odnosnie dzisiejszego Rozdroża, może sie okazać, że się tam nie spotkamy, albo nas pogonią.
Przed chwilą jechałem przez Rozdroże, jako że pracuję tuż obok i zamknięta Al. Szucha, Alejami ruch póki co był, ale policja chyba szykowała się do zamknięcia. Zdaje się, że to z powodów wiadomych obchodów i uroczystości związanych z wystawieniem ciała Prezydenta Kaczorowskiego, która zdaje się ma byc wystawiona w Belwederze.
Mam nadzieję, że do 19 ruh zostanie przywrócony do normalnego trybu ;/
cu
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
-
- bywalec
REGULATOR RC46 !!!!!!!
Zamieszczam to pytanie tutaj ponieważ jedyny to sposób by trafić to wszystkich z okolic Wawki:
Czy ktoś z tutaj obecnych ma zapasowy regulator do RC46 98r. Mój będzie za tydzień u mnie więc jestem uziemiony...
Oczywiście zastaw dam i flaszkę za fatygę:)
(proszę nie odpowiadać i nie komentować tutaj bo nie mam planu w zaśmiecaniu tego tematu...)
W razie jak ktoś ma to proszę o smska 511795901 to oddzwonię:)
Czy ktoś z tutaj obecnych ma zapasowy regulator do RC46 98r. Mój będzie za tydzień u mnie więc jestem uziemiony...
Oczywiście zastaw dam i flaszkę za fatygę:)
(proszę nie odpowiadać i nie komentować tutaj bo nie mam planu w zaśmiecaniu tego tematu...)
W razie jak ktoś ma to proszę o smska 511795901 to oddzwonię:)
Ostatnio zmieniony wt 20 kwie 2010, 17:21 przez maciekxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Motocykle z Anglii i Szwajcarii pod zamowienie tel:511795901 gg:4820775
www.auta-anglia.pl
www.vtec.otomoto.pl
www.copart.co.uk
www.hbc.co.uk
www.swisscars.pl
winterthur.ricardo.ch
www.auta-anglia.pl
www.vtec.otomoto.pl
www.copart.co.uk
www.hbc.co.uk
www.swisscars.pl