VFR - PUB online
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Chyba mnie się ze starości wzrok popsuł. SZEFOWO!!! Czemu ja SZEFOWEJ nie widzę?!?!
Co Wy lejecie do tych drinków? Tam miał być spirytus Royal, a nie Metylak!.
MadziX - ja baaardzo uprzejmie prosze. Wróć do Realu z tego Wirtualu i przywróć swój avatar. Jak tu pić jak barmanka chowa się za barem?
Jak przyjedziemy do tego całego Njukastla to jakżesz Cię rozpoznamy jak swój interface schowałaś? No generalnie wiem, ze mamy szukać najładniejszej (czyli jedynej) dziewczyny w mieście, ale jednakowoż mogłabyś nie utrudniać. Tak?
Szefowo zamawiam jedno piwo i "Twój portret" - może być nawet Bodzia Meca.
"Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt,
Bo tego nie wiesz nawet sama Ty..."
[ Dodano: 2007-06-12, 20:39 ]
sam siedzę w pubie, szefowej ani widu ani słychu. Może po browarek skoczyła?
sam se śpiewam, może ze mną już coś nie tak. Pewnie zaraz wejda goście w białych kitlach i dyskretnie spróbują mi założyc gustowny kaftanik?
a pogadem se jeszcze troszkę, może kto wpadnie. Dzisiaj pewnie Self Service.
Widze ostatnio idzie gostek po ulicy i na koszulce ma duże logo Heinekena, ale coś mi nie pasi. Krój czcionki w porzo, logo jak najbardziej, na poczatku duże "H" - kiedy byl bliżej przeczytałem "Highagain"
dobre? Bo mnie się podobało.
A LPR zaczyna walke z ziołolecznictwem - nie będzie wolno nosić koszulek z Maryśką o postrzępionych listkach.
Ja wiem MadziX poszła do fotografa, zeby sobie nowy avatarek strzelić, a tam pewnie kolejka - bo wszyscy Angole robią sobie na gwałt zdjęcia do paszportu i do Polski na roboty. Super bo tu już nie ma komu robic.
A jeszcze jednego zimnego na koszt firmy - myśle że MadziX się nie pogniewa. Nie ma nic gorszego niż niedopity mors.
A propos. Wiecie jakie jest najniebezpieczniejsze zwierzę w Bieszczadach?

MadziX - ja baaardzo uprzejmie prosze. Wróć do Realu z tego Wirtualu i przywróć swój avatar. Jak tu pić jak barmanka chowa się za barem?
Jak przyjedziemy do tego całego Njukastla to jakżesz Cię rozpoznamy jak swój interface schowałaś? No generalnie wiem, ze mamy szukać najładniejszej (czyli jedynej) dziewczyny w mieście, ale jednakowoż mogłabyś nie utrudniać. Tak?
Szefowo zamawiam jedno piwo i "Twój portret" - może być nawet Bodzia Meca.
"Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt,
Bo tego nie wiesz nawet sama Ty..."
[ Dodano: 2007-06-12, 20:39 ]
sam siedzę w pubie, szefowej ani widu ani słychu. Może po browarek skoczyła?
sam se śpiewam, może ze mną już coś nie tak. Pewnie zaraz wejda goście w białych kitlach i dyskretnie spróbują mi założyc gustowny kaftanik?
a pogadem se jeszcze troszkę, może kto wpadnie. Dzisiaj pewnie Self Service.
Widze ostatnio idzie gostek po ulicy i na koszulce ma duże logo Heinekena, ale coś mi nie pasi. Krój czcionki w porzo, logo jak najbardziej, na poczatku duże "H" - kiedy byl bliżej przeczytałem "Highagain"

A LPR zaczyna walke z ziołolecznictwem - nie będzie wolno nosić koszulek z Maryśką o postrzępionych listkach.
Ja wiem MadziX poszła do fotografa, zeby sobie nowy avatarek strzelić, a tam pewnie kolejka - bo wszyscy Angole robią sobie na gwałt zdjęcia do paszportu i do Polski na roboty. Super bo tu już nie ma komu robic.
A jeszcze jednego zimnego na koszt firmy - myśle że MadziX się nie pogniewa. Nie ma nic gorszego niż niedopity mors.
A propos. Wiecie jakie jest najniebezpieczniejsze zwierzę w Bieszczadach?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:

joke...

[ Dodano: 2007-06-13, 10:27 ]
eee..hmmm.....mors ?mors pisze: Wiecie jakie jest najniebezpieczniejsze zwierzę w Bieszczadach?

[ Dodano: 2007-06-13, 10:30 ]
kojarzycie BarMaX w Jastrzębiej górze pod logiem Heineken ? Kto nie był niech odwiedzi ,a Highagain świetnie tam pasuje...mors pisze: Widze ostatnio idzie gostek po ulicy i na koszulce ma duże logo Heinekena, ale coś mi nie pasi. Krój czcionki w porzo, logo jak najbardziej, na poczatku duże "H" - kiedy byl bliżej przeczytałem "Highagain"dobre? Bo mnie się podobało.

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
MadziX - 7 piw po pincie pamiętam, mam nadzieję że masz licznik w nalewaku. Poprosze o upust dla stałego klienta oraz za Samoobsługę.
Najbardziej niebezpieczne zwierzę w Bieszczadach to pijany drwal
pijany mors to najniebezpieczniejsze zwierzę na Oruni (miejscowi wiedza o co chodzi)
Bylismy w Jastrzębiej a propos Twardej Dupy w miniony weekend, ale qrcze do BarMaXa nas nie zawiało. Co tam. Wszystko przed nami.
MadziX - ogłaszam Całkowita i Absolutną Abstynencję (brrrr
) do czasu aż BRAK OBRAZKA zastąpisz OBRAZKIEM, a morsy sa uparte - oj uparte
[ Dodano: 2007-06-13, 18:03 ]
słowo się rzekło, kobyłka u płota...
Szefowo - mineralną Perrier z lodem i plasterkiem cytryny (i kieliszek spirytusu do powąchania) pliiiiis
znowu sam...
chyba se szanty pospiewam pod te mineralną brrrrrr.... jeszcze mnie sie ryby w brzuchu zalęgną
"Gdzie ta keja, przy niej ten jacht
gdzie ta koja wymarzona w snach
gdzie te wszystkie sznurki od tych szmat
gdzie ta brama na szeroki swiat...."
przepraszam, ze fałszuje, ale ja zawsze na trzeźwo fałszuję
Najbardziej niebezpieczne zwierzę w Bieszczadach to pijany drwal

pijany mors to najniebezpieczniejsze zwierzę na Oruni (miejscowi wiedza o co chodzi)
Bylismy w Jastrzębiej a propos Twardej Dupy w miniony weekend, ale qrcze do BarMaXa nas nie zawiało. Co tam. Wszystko przed nami.
MadziX - ogłaszam Całkowita i Absolutną Abstynencję (brrrr

[ Dodano: 2007-06-13, 18:03 ]
słowo się rzekło, kobyłka u płota...
Szefowo - mineralną Perrier z lodem i plasterkiem cytryny (i kieliszek spirytusu do powąchania) pliiiiis
znowu sam...
chyba se szanty pospiewam pod te mineralną brrrrrr.... jeszcze mnie sie ryby w brzuchu zalęgną
"Gdzie ta keja, przy niej ten jacht
gdzie ta koja wymarzona w snach
gdzie te wszystkie sznurki od tych szmat
gdzie ta brama na szeroki swiat...."
przepraszam, ze fałszuje, ale ja zawsze na trzeźwo fałszuję

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
hej ! no jestem jestem i pije piwko takzę dawaj Roads przyśpiewkę żeglarską ! ach żagle -
to lubię ! mors juz widzę zaczął śpiewac
browary nalewam ... 
to lubię ! mors juz widzę zaczął śpiewac

Ostatnio zmieniony śr 13 cze 2007, 23:46 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.