Głupich nie sieją- sami się rodzą
Dlaczego motocykliści to bezmózgowi dawcy organów...
- kiki
- ostry klepacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
he he dobry czub 
Ale tak szczerze Panowie- który z nas, za młodu nie próbował popisać się przed kolegami i koleżankami
, ja bez bicia sie przyznaje
.
Jeszcze na przełomie podstawówki i liceum za ciężko zarobione grosze kupiłem etz 251 i kręciłem bączki
popisując sie przed znajomymi
.
Myśle ze to po prostu taki wiek- z tym, że teraz młodzież ma takie maszyny na których już bardzo łatwo o tragedie...
Ale tak szczerze Panowie- który z nas, za młodu nie próbował popisać się przed kolegami i koleżankami
Jeszcze na przełomie podstawówki i liceum za ciężko zarobione grosze kupiłem etz 251 i kręciłem bączki
Myśle ze to po prostu taki wiek- z tym, że teraz młodzież ma takie maszyny na których już bardzo łatwo o tragedie...
-
kwiacior
- pisarz

- Imię: Marcin
- Kontakt:
Zawód "syn"
Totalny idiota, nie szkoda mi takich.
Gdyby się wydarzył wypadek, to pewnie jeszcze przez bande obserwatorów okrzykniety by został bohaterem i wszystkie dupeczki podpisywały by sie mu na gipsie, jeśli w ogóle było by co składać.
Żenua na maxa. takie filmy moga popsuc tylko mega pozytywny nastrój ( przyszedł mi xr-1000
)
Totalny idiota, nie szkoda mi takich.
Gdyby się wydarzył wypadek, to pewnie jeszcze przez bande obserwatorów okrzykniety by został bohaterem i wszystkie dupeczki podpisywały by sie mu na gipsie, jeśli w ogóle było by co składać.
Żenua na maxa. takie filmy moga popsuc tylko mega pozytywny nastrój ( przyszedł mi xr-1000
Takich dupków jak na tym filmiku niestety jest sporo i nie tylko na takich sprzętach. Na skuterach też palemka kwitnie co poniektórym. Sam mam takiego gnoja w bloku, który nie potrafi przejechać przez bramę wyjazdową z parkingu, tylko wali drugą bramą i po chodnikach jeździ. Wyobraźcie sobie, że na zwrócenie mu uwagi, żeby nie jeździł pod klatkami, stwierdził, cytuję" pańskiej córki nie rozjadę, bo jestem bardzo dobrym kierowcą!!!!!! "
NASUWA MI SIE JEDNO ZDANIE " USPIĆ GNOJA NA ZAWSZE "
Może kiedyś, ktoś uświadomi takich pajaców, ale czy oni dadzą sie uświadomić?
Tak, to jest pytanie.
NASUWA MI SIE JEDNO ZDANIE " USPIĆ GNOJA NA ZAWSZE "
Może kiedyś, ktoś uświadomi takich pajaców, ale czy oni dadzą sie uświadomić?
Tak, to jest pytanie.
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
e e e bo przeczyta i nam wpierLoli

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- alternatom