Suzuki GSX 750 Inazuma moto widmo
- Koornik
- bywalec
- Imię: Michał
i jeszcze raz
A i pytanko mam potrzebuje serwisówki i jakiś manual do tego moto gsx 750 ae bo nic nie mogę znaleźć jak byście mieli jakieś namiary
[ Dodano: 2008-04-27, 23:30 ]
i jeszcze
A i pytanko mam potrzebuje serwisówki i jakiś manual do tego moto gsx 750 ae bo nic nie mogę znaleźć jak byście mieli jakieś namiary

[ Dodano: 2008-04-27, 23:30 ]
i jeszcze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro może będzie,wczoraj już na pewno było
Mamy tylko dzień dzisiejszy
Żyjmy teraz,żyjmy chwilą
Żyjmy teraz,żyjmy chwilą
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- Koornik
- bywalec
- Imię: Michał
ale wczoraj w nocy jak wracałem z małej objazdówki z chłopakami, już by było po niej, jak mi jakiś debil mercedesem zajechał droge.Zrobiłem stopi na kole i sam nie wiem jak w niego nie przywaliłem, powiem szczerze że już się żegnałem ze światem.Qrcze debili nie brakuje wracaliśmy do łodzi już tylko w 3-ke ja jechałem 2-gi i gość z przeciwka przepuścił pierwszego a przedemną zrobił lewoskręt i zatrzymał sie blokując całą droge, niewiem czy myślał że mine go z przodu bo niby gdzie rowem? jak już miałem go walnąć to w końcu ruszył i zrobiło się troche miejsca za nim i jakoś go minąłem, ale podmuch po kolanku poszedł było o włos. to sam miałem w zeszłym roku na kawie ale wtedy nie było tak wesoło, tym razem hamowałem do końca i manewr wyszedł ok co prawda rzucało mną jeszcze z pare metrów za nim moto zaczeło prosto jechać, (akcja działa się po wyjściu z łuku w lewo pod górkę i gość nas widział ,niewiem co mu do łba odbiło ale zabił by mnie i kumpla co za mną jechał chodź on miał z 30 metrów zapasu też miał ciężko wyhamować . uf a się rozpisałem 

Ostatnio zmieniony pn 28 kwie 2008, 23:55 przez Koornik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro może będzie,wczoraj już na pewno było
Żyjmy teraz,żyjmy chwilą
Żyjmy teraz,żyjmy chwilą
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Fajny ten Twój klasyk. Miałeś sporo szczęścia w tej sytuacji i zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy moze ten sam merc co tutaj? viewtopic.php?t=3302
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."