HYDE PARK / RZEŹNIA
- Vlaad
- klepacz

- Kontakt:
Pamiętam, ale się nie stresuję. Jak gdzieś się zrobi jakieś bydło to dopiero wtedy trzeba będzie pomyśleć co dalej. Póki co nie mam nic przeciwko. Lubiłem "Rzeźnię" ...kiedyś na pewnym forumMadziX pisze:ajaj....kiedyś na pewnym forum powstał prawie taki sam dział - mam nadzieję,ze tu się tak to nie skonczy...Vlaad pewnie pamiętasz..
aVe cycki & vfr
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
spoko jasne
[ Dodano: 2007-12-16, 22:11 ]
[ Dodano: 2007-12-16, 22:20 ]

[ Dodano: 2007-12-16, 22:11 ]
no gites - kulturka jakas w koncu musi bycdoyar pisze: Taaak?!? No to: 'Jak ja Was fszyskich furwa zajebiscie lubie!'
No i jak mi poszuo?
[ Dodano: 2007-12-16, 22:20 ]
możesz uzasadnić swoją odpowiedź morsie ?mors pisze:Kasia - czuje się wywołany do odpowiedzi, PODEJRZEWAM ŻE PIWO Z LEWEJ JEST ZIMNIEJSZE (to znaczy z mojej lewej... a jej... hmm prawej?.. prawego?) czy za dobrą odpowiedź mogę sprawdzić ORGANOLEPTYCZNIE? Nie upieram się przy

- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
pewnie mogę, ale się wstydam
jakby tu tak przystępnie... hmmm no fizyka, czysta fizyka i troche chemii 
wiesz jako mors stale przebywam w zimnych cieczach i doskonale znam reakcję elementów organizmu na obnizoną temperaturę
wiesz jako mors stale przebywam w zimnych cieczach i doskonale znam reakcję elementów organizmu na obnizoną temperaturę
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Wiesz Madziu, ja to się wychowałem za wczesnego Gomułki - baaardzo purytańskie czasy.
Ale podsunełas świetną myśl - może przyjmiemy to za zwyczaj Vikingów - SPRAWDZANIE TEMPERATURY TRUNKÓW!?
DOBRE?
Vikingowie! - KTO ZAAAAA!!!!
PiSs - ja nie wiem SOWA czy my jako przedstawiciele świata zwierząt powinniśmy z własnej i nieprzymuszonej woli zaglądać do Rzeźni
szczególnie że bywa tu niejaki Vla(a)d znany hospodar wołoski Vlad Tepes inaczej Vlad III Dracula także znany jako Vlad Palownik. Dla niego człowieka rozciąć mieczem na pół to bułka z masłem, a co dopiero SOWA czy mors
Ale podsunełas świetną myśl - może przyjmiemy to za zwyczaj Vikingów - SPRAWDZANIE TEMPERATURY TRUNKÓW!?
DOBRE?
Vikingowie! - KTO ZAAAAA!!!!
PiSs - ja nie wiem SOWA czy my jako przedstawiciele świata zwierząt powinniśmy z własnej i nieprzymuszonej woli zaglądać do Rzeźni
Ostatnio zmieniony ndz 16 gru 2007, 23:07 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
hahahha no Ja jestem "za" sprawdzaniem temperatur
ciała szczególnie 
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
No ty morsie to możesz spać spokojnie, na razie, ale ja w dobie ptasiej grypy to z pewnością nie powinienem tu wchodzić, tym bardziej "inkoguto".mors pisze:ja nie wiem SOWA czy my jako przedstawiciele świata zwierząt powinniśmy z własnej i nieprzymuszonej woli zaglądać do Rzeźni
I możesz wreszcie wrócić do normalnej postaci?
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
coś źle napisałam hahaahahahaha ?SOWA pisze:LITOŚCI MadziX, dla mnie i dla siebie. Chcesz mi nosić kwiaty pozawałowe?MadziX pisze:twardsza i wieksza brodawka![]()
![]()
widzę,że temat rzeźnia nie jest jednak dobrym pomysłem, bo wielu ownersów padnie tu na zawał
lubię sobie czasem pojechać bo bandzie
[ Dodano: 2007-12-16, 23:54 ]
spoko,ale będziemy sprawdzać u wszyskich - również u kolegów motocyklistów po długiej trasie w deszczu przy temperaturze ok 5 stopniKolczyK pisze:hahahha no Ja jestem "za" sprawdzaniem temperaturciała szczególnie
[ Dodano: 2007-12-16, 23:56 ]
Daniel wszelki OT będzie od razu usuwanyDaniel VTS pisze:A jednak się temat przyjął. No i tu sobie o poerdołach gadać mozna i nikt sie nie czepnie.. . Chyba??
a tu Ot to gadanie na temat...np o mechanice jak ktos zacznie gadac to od razu dostanie upomnienie,że ma 'się walić na ryj '
joke of kors
[ Dodano: 2007-12-16, 23:59 ]
ps. uwielbiam ten temat ,czuje się tu świetnie

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Madzia, ale temperature łychy z lodem tez mogą koledzy sprawdzaćMadziX pisze:spoko,ale będziemy sprawdzać u wszyskich - również u kolegów motocyklistów po długiej trasie w deszczu przy temperaturze ok 5 stopni
A my jako Vikingówki bedziemy oceniać
Jak mi sie ten temat podoba
R
[ Dodano: 2007-12-17, 00:20 ]
A a wszystkim Ownersom (męskim
Tylko coby nam nasze kochane "zwierzaczki"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn 17 gru 2007, 00:23 przez Ruda i Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt: