NEGATYWNIE
- zaba80r
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: poza granicą Polski
Re: NEGATYWNIE
uuuuuuuuuuuuu dixon gruuuubbbo mi 10 maja znika 12 pkt
pzdr

“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- armen1pl
- pisarz
- Imię: Arek
- województwo: mazowieckie
myśle ze po ostatnim powrocie z łomży to bym stracił lejce.
Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika.
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
Dzisiaj skręcając na skrzyżowaniu w kształcie T w lewo gość wjechał puszką w bok. Ja nie mam nawet siniaka, lekkie otarcie tylko. Moto dostało w chłodnice i kierunek wraz z czachą. Lewa owiewka lekko porysowana (Tempo da rade). Nie wiem co dalej bo musiałem do pracy jechać, wieczorem obejrze lepiej. Może długo sie nie zejdzie bo obaj w PZU, w piątek ma być już u mnie gość żeby wycenić szkody. Plus taki, że nie moja wina więc moto sie zrobi i może coś zostanie na paliwo, ale ok 2tyg się zejdzie.
Leci płyn chłodniczy więc nie ma sensu jeździć. Nie ma to jak dobry początek dnia...
Leci płyn chłodniczy więc nie ma sensu jeździć. Nie ma to jak dobry początek dnia...
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
podczas prac domowych rozciołem lewe oko masakra ból ibuprom jem zamiast płatków z mlekiem nie trafiam łyżeczką do szklanki.jazda na maxa.ALE z szpitala o jednym oku wróciłem na motocyklu 

- maliq85
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Dziś facet wymuszając pierwszeństwo zajechał mi drogę, a ja ratując siebie moto i kolesia położyłem lalunię na bok i poleciałem dupą po asfalcie... mi nic się nie stało poza stłuczeniami i obolałym kręgosłupem... vfrka ma obdarty prawy pług, lekko kapę i zdarty i wygięty crasch pad od łasucha który ocalił mi pół moto
reszta oki..policja zachowała się bardzo przyjaźnie, kolesiowi dała mandat itp., a wypierał się i rzucał... ja odjechałem jakoś do domu i teraz czekam na rzeczoznawcę.... a było ciepło bo udało mi się wyjść cało i w ułamkach sek zrobiłem tyle rzeczy których jestem w szoku, że potrafię...
ufff... uważajcie na debili puszkarzy... nie życzę nikomu takiej adrenaliny i stresu bo mogło się skończyć fatalnie

"Per aspera ad astra"
pozdro MALIK
pozdro MALIK

-
- pisarz
- Imię: Adam
Szkoda, że nie hamowałeśmaliq85 pisze:... a ja ratując siebie moto i kolesia położyłem lalunię na bok i poleciałem dupą po asfalcie...

Adam
- Bury
- klepacz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
Kolega_Pl widzę że Ty to potrafisz wszędzie zabłysnąć...
VFR800 RC46 98r była
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
- dixon
- klepacz
- Imię: rafał
Widzę, że jak wiosna nastała to się grubo dzieje;) Uważajcie na puszkarzy i niebieskich;)
Leciałem 20 km przed opatowem w stronę radomia, nie wiadomo skąd i jak, pojawiła się wspaniała alfa romeo z video;)
Ale nie dało się nic zrobić, bo m.in. pan polucjant otworzył szybkę i na dzień dobry powiedział tak: nienawidzę motocyklistów i nienawidzę jeździć po takich na wypadki. Lecę w poniedziałek do radomia na szkolonko za 300 peelenów zdjąć punkty;)
Leciałem 20 km przed opatowem w stronę radomia, nie wiadomo skąd i jak, pojawiła się wspaniała alfa romeo z video;)
Ale nie dało się nic zrobić, bo m.in. pan polucjant otworzył szybkę i na dzień dobry powiedział tak: nienawidzę motocyklistów i nienawidzę jeździć po takich na wypadki. Lecę w poniedziałek do radomia na szkolonko za 300 peelenów zdjąć punkty;)
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- maliq85
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- Kontakt:
kolega pl hamując przed przeszkodą zrobiłem piękne stoppie a potem widząc, że nie zatrzymam się to położyłem moto a nie jechałem na kolesia aby złamać kark na dachu jego suv-a...
"Per aspera ad astra"
pozdro MALIK
pozdro MALIK

- BartoszBB
- bywalec
- Imię: Bartosz
- województwo: lubuskie
A mi się dzisiaj lekko VFRKa zapaliła.Spalił się odcinek ok 10cm kabli + 3kostki zaraz za regulatorem napiecia kostki stopione kable juz nawet izolacji nie mialy siwy dym i ogień do tego lekko stopiony zadupek z lewej strony.Wymieniłem kable na szybko (byłem poza domem) i VFrka śmiga ładowanie jest nawet bezpiecznika nie spaliło i wszystko działa jak należy.Jak myślicie dlaczego mogło się tak stać?
- zaba80r
- pisarz
- województwo: poza granicą Polski
Myślę ze jak zawsze negatywnym wątkiem jest tu kolega pl....ksywa lekko nie trafiona--> "hejter" brzmi adekwatnie do wypowiedzi tego pana.
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
- województwo: łódzkie
Dobrze wiedzieć, że w okolicy Radomia. Dzięki. Podziwiam Cię za spokój, bo jeżeli mnie ktoś by na wstępie powiedział, że nienawidzi motocyklistów, to nie wiem jak bym się zachował. Ręce opadają.dixon pisze:Widzę, że jak wiosna nastała to się grubo dzieje;) Uważajcie na puszkarzy i niebieskich;)
- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
Panowie Radom to przeciez miasto policyjne
już od Grójca trzeba uważać co sie dzieje 
A tak btw- wczoraj robłem pierwsze km w tym sezonie i okazało się że jakoś nie potrafię jeździć- zakręty brane jakoś kwadratowo, ruchy nie skoordynowane itp
... Chyba trzeba się wjeździć w sezon 

A tak btw- wczoraj robłem pierwsze km w tym sezonie i okazało się że jakoś nie potrafię jeździć- zakręty brane jakoś kwadratowo, ruchy nie skoordynowane itp

- puzon
- klepacz
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Mam to samo dlatego najpierw jadę na duży parking i kręcę kółka, ósemki itp. ale w jeszcze nie wyjechałem w tym sezonie moto rozebrane i czekam do 20 maja aż mi punkty zejdąkiki pisze:A tak btw- wczoraj robłem pierwsze km w tym sezonie i okazało się że jakoś nie potrafię jeździć- zakręty brane jakoś kwadratowo, ruchy nie skoordynowane itp... Chyba trzeba się wjeździć w sezon

- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Myślę, że gdyby punktować wszystkie nasze wykroczenia, to tracilibyśmy je przy każdym wyjeździe z garażu/parkingu.armen1pl pisze:myśle ze po ostatnim powrocie z łomży to bym stracił lejce.
P.S. A ja lubię, jak tu i ówdzie Koleżka sarkastyczne hasło rzuci. Nie zawsze wychodzi, ale ogólnie jest git.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl