Ostatnio byłem i oprócz jednego....sorry dwóch ownersów nikogo nie było,Ciebie też nie...ale cała masa obcych mi ludzi całkowicie mnie nie interesujacy była i co z tego....Mi osobiście suma zawsze koliduje z pracą i obowiązkami,a z drugiej strony zupełnie nic nie wnosi i nie daje możliwości spotkania z tymi z którymi chciałbym się spotkać, bo również nie odwiedzają ,,sumy,,jeśli mam chcęć na spotkanie z kimś dzwonie i się umawiam na spotkanko...Art pisze:A ja tylko chciałbym zdac relację , że cos takiego jak"suma" przestaje istnieć.
Na każdym spotkaniu jest max 20-25 sprzetów...
Czyli może 20% tego co było
VFR-OC NORTH
- poscig
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Art
- klepacz

- Imię: Artur
poscig pisze:Ostatnio byłem i oprócz jednego....sorry dwóch ownersów nikogo nie było,Ciebie też nie...ale cała masa obcych mi ludzi całkowicie mnie nie interesujacy była i co z tego
No własnie- suma jako miejsce spotkań na które nie trzeba było się umawiac wg mnie nie istnieje.
Dlatego wolę ten czas wykorzystać inaczej
PS ostatnio coraz częściej smigam moto do Poznania
Beyond the Grabówek sky
- poscig
- klepacz

- Imię: Marek
- Kontakt:
Marco, gdyby kózka nie skakała..........powrotu do zdrowia życzę....ja kolejny weekend spędziłem ze swoją miłością w sercu kaszub,nastawienie na piwo i ryby.....piwo było, ale ryb.....niestety nie....skłamałem zwijając wędką okonek się złapał.....tak na szczęście
P.S.
parapetówka u naszego przyjaciela Kolczyka super....piękne mieszkanie urządzone ze smakiem i jeszcze lepsze towarzycho....szacuneczek
P.S.
parapetówka u naszego przyjaciela Kolczyka super....piękne mieszkanie urządzone ze smakiem i jeszcze lepsze towarzycho....szacuneczek
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- Kontakt:
- Rozan
- klepacz

Macie na jutro jakieś plany?
Mogę rano być w trójmieście, wracać będę musiał wieczorem. Jak ktoś ma ochotę połazić po 3M albo jakieś piwko razem wypić to dajcie znać, bo muszę niedługo dać odpowiedź, czy chcę jechać
[ Dodano: 2010-06-25, 20:28 ]
I już nieaktualne.
Dzwoniłem do Wasyla oznajmić mu, że jutro u niego będę. Odparł mi, że wada mojego planu polega na tym, że on jest dziś w Łodzi, a jutro u mnie
Mogę rano być w trójmieście, wracać będę musiał wieczorem. Jak ktoś ma ochotę połazić po 3M albo jakieś piwko razem wypić to dajcie znać, bo muszę niedługo dać odpowiedź, czy chcę jechać
[ Dodano: 2010-06-25, 20:28 ]
I już nieaktualne.
Dzwoniłem do Wasyla oznajmić mu, że jutro u niego będę. Odparł mi, że wada mojego planu polega na tym, że on jest dziś w Łodzi, a jutro u mnie
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
w końcu będzeisz popylał Quadem :d
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>