Tylko dla Pierdół

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
tarzan
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof

Post autor: tarzan » wt 08 kwie 2008, 00:44

Ja tez mam powod zeby sie tu wpisac. Kiedys kolega dal mi pojezdzic jawa 350 Twin sport.To byly lata 90-te. oczywiscie pelen szpan bo sasiedzi patrza z okien , podjezdzam do bloku pod trzepak na dywany wrzucilem na luz potem wbilem jedynke trzymam sprzeglo i mala przygozowka oczywiscie naciskalem przy tym noga dzwignie zmiany biegow.Jawa ma polautomatyczne sprzeglo i mozna ruszyc przy wyczuciu gazu bez recznego sprzegla ja oczywiscie o tym zapomnialem .Puscilem reka sprzeglo i myslalem ze mam luz ,dodalem gazu jednoczesnie zdejmujac noge z dzwigni zmiany biegow i.... kicha bo juz nie zdazylem za motocyklem ktory zawinal sie na trzepaku i podrapal nowiutkie gmole(dobrze ze byly) :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Raku
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Raku » czw 11 wrz 2008, 12:46

A co mi szkodzi :)
Wczoraj umowilem sie z Januszem B., Zuzia i Dziobem ze se gdzies pojedziem. Wstepnie bylo umowione miedzy 19 a 20. Wyszedlem przed 19 z domu i tak se mysle ze zatankuje sie pokrece wkolo komina i poczekam na znak. Pojechalem na stacje (na ktorej zawsze puszke tankuje), pod dystrybutor, biore pistolet do baku i siuuu...leje sie paliwko. Nagle kur..... mnie oswiecilo, ze pistolet jest koloru czarnego. Nosz kur.... wlalem prawie 7 litro ropy do mojej VFR :). Zly, wscielkly ale rozbawiony do lez dolalem benzyny po korek i ruszylem w strone centrum. Akurat Janusz zadzwonil ze spotykamy sie na pl. Konstytucji. Moto jak diesel, przyspieszenie slabe, strzelalo w wydech i dymu tyle co za ikarusem. Zrobilismy ok 140km ale nikt nie chcial za mna jechac :). W sumie do domu wirocilem ok 2:30 bo jeszcz z Januszem na pewnej stacji odkrecalismy bak i wylewalismy ok 10L ropo-benzyny coby zalac tylko benzynka :)
A i tak najbardziej rozbawilo mnie jak podjechalem na stacje i stanalem przy dystrybutorze i obok byl tez dystrybutor od gazu. Podjezdza Janusz i mowi: "No nie mow ze teraz bedziesz bral gaz...". Padlem :D

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » czw 11 wrz 2008, 16:31

no no nasz smierdziuszku :D
...

Awatar użytkownika
igor
klepacz
klepacz
Imię: Igor
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: igor » czw 11 wrz 2008, 16:47

gratulacje. ja niedawno też chwyciłem za czarną "klamkę" ale mnie tknęło i się popukałem w głowę na czas... ;-)

Awatar użytkownika
Raku
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Raku » czw 11 wrz 2008, 17:01

Zuzia, przeciez nie bylo tak zle....czasamiu was nie widzialem jak stalismy na swiatlach ale ogolnie bylo OK :D

Igor u mnie to pol biedy bo gazniki, ale u Ciebie to bys sobie mogl problemow narobic :)

Awatar użytkownika
bialy-murzyn
klepacz
klepacz

Post autor: bialy-murzyn » czw 11 wrz 2008, 17:20

dawno daaawno temu u kolegów moich
schodze ze schodów na dół do drzwi - słabe światło - jest OK
ide już po rownym do drzwi - ciągle rozmawiam
otwieram drzwi - chcę wyjść, schylam głowę żeby nie ubić

i BOOOM! czołem - drugie drzwi wejściowe czarnego koloru nie stały juz otworem :mrgreen:

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » pt 12 wrz 2008, 10:23

igor, Raku, trza sobie porządne auto kupić, a nie ropniaka :P

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » sob 13 wrz 2008, 16:05

Raku no no ;)

Generalnie wyrwalam sobie polowe paznokcia fuck :(
najpierw przejechalam po nim maszynka do golenia, potem go sobie zachaczylam o recznik. pelno krwi pisk, wrzask, Kuba - stan przed zawalowy...
Opanowal sytuacje jednym plasterkiem ehhh co ja bym bez niego zrobila :)
...

Awatar użytkownika
igor
klepacz
klepacz
Imię: Igor
Kontakt:

Post autor: igor » ndz 14 wrz 2008, 23:00

rommi, na razie robię wszystko żeby sobie żadnego nie kupować i póki co mi się udaje także może być nawet i na olej rzepakowy ... ;-)

Awatar użytkownika
RedBaron
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: RedBaron » ndz 05 paź 2008, 00:13

Ta-dam. Kłaniam się nisko, po same... kolana i proszę o przyjęcie mnie w szeregi Pierdół.

Zwykle jeżdżę jednoosobowo, więc sprawiłem sobie jakiś czas temu przecudnej urody nakładeczkę na tylną część kanapy. Ponieważ jednak któregoś dnia pewien kolega sprzedawał sprzęta, a ja obiecałem, że się z nim przejadę i przywiozę go z powrotem do domu, to przecudną nakładeczkę zostawiłem na ganku.
Po powrocie spojrzałem na nią i pomyślałem sobie, że to niedobrze, żeby ona tak tu leżała na tym ganku. Jeszcze sroka ją porwie... Albo kondor... Napewno lepiej jej będzie tam, gdzie jej miejsce. No ale z kolei kluczyk w domu, a to przecież po drugiej stronie drzwi... Za daleko. W takim razie przecudna nakładeczka trafiła na siedzenie, ale tylko tak na aby - aby. No bo przecież już miałem tego dnia nie jeździć, więc wieczorem wstawię moto do garażu, a przecudną nakładeczkę założę jak należy.
Oczywiście jednak tego dnia jeszcze pojeździłem i oczywiście zapomniałem o należytym założeniu nakładeczki (pamiętacie, tej przecudnej) i oczywiście nie utrzymała się ona (ponieważ w ogóle nie miała kciuków) i już nie mam mojej przecudnej nakładeczki (znaczy mam jeszcze jedną, ale połamaną trochu).

Ale za to mogę się mienić Pierdołą :o)

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » ndz 09 lis 2008, 23:49

tego nie mogę poprostu pominąć

jestem MEGA MEGA PIERDOŁĄ !!!!!!

Zalałem herbatę wodą z kranu !! Żeby było smiesznie, to włożyłem torebeczkę do kubka VFR i otowrzyłem kran, jakie zdziwko mnie objeło, gdy nie chciała się zaparzyc :eek: :eek: :eek: Ja pierdyle, mozę jakieś wakacje ? może jakaś nie wiem ? wpierdzielać bodymax ? może poprostu zamontuję sobie Power Commandera co ? i pożądny tłumik :neutral: :oops :oops :oops :oops :... normlanie się sobą zmartwiłem :sad: ale to chyba te browary na kręglach...... :twisted:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek

Post autor: Achmed » pt 17 kwie 2009, 14:52

A ja dalej się staram :mrgreen:

Tak dla przypomienia fajnego tematu :lol:
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
szatan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: szatan » sob 18 kwie 2009, 21:38

A ja to sciagnałem lewarek co by wyczyscic syf co mi sie nazbieral z łancyucha i zakrecilem lewarek biegów tak jak to było w wsk , i tak sie nagle patrze , co tu kur...a tak daleko od stopki do lewarka , i tak patrze i przez jakis czas wogole nie zajarzyłem o co kaman ? i nagle oswiecenie ze ma byc odwrotnie........ nie wiem cos nie tak chyba ze mna....... a byłem trzezwy :razz:
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf

Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Post autor: ppamula » wt 21 kwie 2009, 10:40

Tak jestem pierdołą.
Schodząc z moto na lewą stronę tyłem nadepnąłem kumlowi na buta i tak się przestraszyłem, że puściłem moto na drugą stronę. :oops:
Klamka złamana. :shock:
Ale tylko w połowie, dało sie hamować.

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania

Post autor: Sprzedam BMW Celika » wt 21 kwie 2009, 16:26

Piotrze chyba a nawet zdecydowanie widziałam większe pierdoły od Ciebie ;)

mojemu koledze kiedys popsuł się maluch i tak chciał go zepchnąć z drogi że potykając się uderzył szczęką w drzwi. Parę ładnych tygodni spędzonych na chirurgii szczękowej w szpitalu dało mu do myślenia.
A kiedyś jadąc przez wieś tym samym maluchem wjechał w krowę :mrgreen:
Bardzo dobry człowiek i symaptyczny kumpel ale większej pierdoły od niego nie znam :P
Moczynos w futrze model 2016 help

ODPOWIEDZ