To pewnie ja i Gawełkurczepieczonee pisze:Dzisiaj około 14 dwie czerwone RC46 pędziły w stronę Rzeszowa

To pewnie ja i Gawełkurczepieczonee pisze:Dzisiaj około 14 dwie czerwone RC46 pędziły w stronę Rzeszowa
tomcat pisze:To pewnie ja i Gawełkurczepieczonee pisze:Dzisiaj około 14 dwie czerwone RC46 pędziły w stronę Rzeszowa
hehe no przeciwdeszczówka nie wytrzymała w okolicach jajek wiec miałem na mokro, ale jechałem 370km w deszczuJohann pisze:Pozdrowienia dla kolegi Karola, który leciał do Legionowa na szkolenie.
Pchał się w korku w Częstochowie czerwoną rc36 a za nim wlekła się jakaś okrutna pipa na bmw z plecaczkiem.
Okrutną pipę wyprzedziłem, jechałem trochę za Karolem, ale w końcu też go wyprzedziłem i spotkaliśmy się na stacji w Woli Krzysztoporskiej, gdzie zamieniliśmy kilka słów.
Mnie zmoczyło konkretnie - do samego domu jechałem w mżawce, a od Włocławka w deszczu konkretnym.
A to nie ja z naszej dwójki miałem kombinezon z Gore i przeciwdeszczowe wdzianko.![]()
PS
Mam nadzieję, że na szkoleniu powiedzieli, żeby w trakcie jazdy nogi trzymać na podnóżkach. Bo w Częstochowie miałem Ci ochotę powiedzieć, żebyś tak nie wlókł nóg w powietrzu, a na stacji zapomniałem.
Ta widziałem i poznałemŁysolek pisze:NIEKUMATY Kierownik w czarnej kurtce z naszym klubowym duzym logo na czerwonej RC46 widziany i obtrabiony przez Diablice o 13.50 na Grota w kierunku Zoliborza
no jak to powiedział instruktor przynajmniej wiem czego nie umiemJohann pisze: A jak szkolonko wypadło?
Oponki pozamykane?
Musze wolniej jezdzic bo bylam pewna ze 46Fallen pisze:
Ta widziałem i poznałem... kiwnąłem głową nie chciałem robić zamieszania na drodze
wracałem ze szkolenia;) pozdrowionka już z południa
i RC36 II jak coś
jakie znowu????Fallen pisze:hehe wybacz to rzeczywiście nie kumaty ze mnie kierownika na CZD będziecie czy znowu za granicą?? bo jak nie to pozostaje czekać na kolejne wesele na południu cobyśmy się spotkali
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości