NEGATYWNIE
A my jadąc do Gdańska na niecałe 10 km przed osiągnięciem celu mieliśmy kolizję. Dagmarka wyrżnęła jak długa, bo ludeczkom zachciało się wejść na jezdnię. Tak czy inaczej poza stłuczeniami mamy do robienia pokrywę silnika w Kawie. Pozytyw jest taki, że zadzwoniwszy do Łusolka ten przepiął mnie na Rudą i Piotra i w efekcie tego mamy gdzie wstawić moto do warsztatu. Jak się nauczę metody dodawania punktów w kategorii pomógł, to każdemu z nich pododaję, bo oboje a raczej we czworo, bo włączyła się Diablica i Piotr bardzo nam pomogli. Dzięki za to raz jeszcze.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
-
- bywalec
- Imię: Artur
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
Wojtek Łysolka jak jużSt@ry pisze:A my jadąc do Gdańska na niecałe 10 km przed osiągnięciem celu mieliśmy kolizję. Dagmarka wyrżnęła jak długa, bo ludeczkom zachciało się wejść na jezdnię. Tak czy inaczej poza stłuczeniami mamy do robienia pokrywę silnika w Kawie. Pozytyw jest taki, że zadzwoniwszy do Łusolka ten przepiął mnie na Rudą i Piotra i w efekcie tego mamy gdzie wstawić moto do warsztatu. Jak się nauczę metody dodawania punktów w kategorii pomógł, to każdemu z nich pododaję, bo oboje a raczej we czworo, bo włączyła się Diablica i Piotr bardzo nam pomogli. Dzięki za to raz jeszcze.

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
odpalone moto szmatka ,1 -nka i czyścimy -----myślę ze nauczkę masz dobrą i NIGDY JUŻ TAK NIE ZROBISZ, dobrze że tylko tak to się skończyło napisz dokładnie jak to zrobiłeś dużymi wytłuszczonymi literami ku przestrodze dla innych, żeby nie stracili palców ,jeżeli robisz cokolwiek przy łańcuchu trzymaj kluczyki w kieszeni żeby czasem komu innemu coś do głowy nie strzeliło 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
wymiana suwaka w kurtce od kombi:
- suwak: 18,-
- kaletnik: 100,-
Jeszcze wulkanizatorowi za wymianę opon będę musiał dziś zapłacić. No i Rybie za oponę. Sami zdziercy wokół...
- suwak: 18,-
- kaletnik: 100,-

Jeszcze wulkanizatorowi za wymianę opon będę musiał dziś zapłacić. No i Rybie za oponę. Sami zdziercy wokół...
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- staqqq
- zadomowiony
- Imię: Stachu
Wyjechałem na kontrakt do Finlandii na pół roku.
Sprzęt stoi w Polsce w garażu i się kurzy...
Znajomi śmigają po Polsce aż się kurzy. Miałem wyprawę do Hiszpanii zrobić w tym roku i dupa.
Ale uwaga pozytyw: za 3 tyg mam urlop i wracam tutaj VFRką:)
Zna ktoś jakieś fajne trasy w Finlandii w rejonach Turku/Rauma/Tampere?:)
Sprzęt stoi w Polsce w garażu i się kurzy...
Znajomi śmigają po Polsce aż się kurzy. Miałem wyprawę do Hiszpanii zrobić w tym roku i dupa.
Ale uwaga pozytyw: za 3 tyg mam urlop i wracam tutaj VFRką:)
Zna ktoś jakieś fajne trasy w Finlandii w rejonach Turku/Rauma/Tampere?:)