Pytanie do Centurionow glownie ale nie tylko. wybieram sie jutro do Centrum Nauki Kopernik, podobno tam parking drogi i lepiej jest zaparkowac gdzie indziej. Moze ktos ma doswiadczenia w tym wzgledzie i jezeli mozecie to podrzuccie jakies lokalizajce, tak zebym mogl sobie do mojego GPSa wprowadzic bo ze znajomoscia Warszawy to u mnie nie za dobrze
CEntrum Kopernik gdzie zaparkowac
- pito
- pisarz

- województwo: lubelskie
- Kontakt:
CEntrum Kopernik gdzie zaparkowac
czesc
Pytanie do Centurionow glownie ale nie tylko. wybieram sie jutro do Centrum Nauki Kopernik, podobno tam parking drogi i lepiej jest zaparkowac gdzie indziej. Moze ktos ma doswiadczenia w tym wzgledzie i jezeli mozecie to podrzuccie jakies lokalizajce, tak zebym mogl sobie do mojego GPSa wprowadzic bo ze znajomoscia Warszawy to u mnie nie za dobrze
pzdr
...bo nie stoi prawdziwie ten kto nigdy nie upadł...
pito
Puławy
pito
Puławy
- Żeton
- klepacz

- Imię: Artur
- Kontakt:
pito, byłem tam dwa tygodnie temu i powiem że tam jest wolna amerykanka z parkowaniem najlepiej może zaparkuj sobie w okolicy Biblioteki Uniwersyteckiej w Warszawie (BUW) później pójdziesz w stronę ulicy Wybrzeże Kościuszkowskie i będziesz widział CNK
polecam być troszkę przed 10.00 bo są później spore kolejki 
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- pito
- pisarz

- województwo: lubelskie
- Kontakt:
dzieki za info.
zrobilismy tak:
- pojechalismy na parking care foura przy wilenskim tam zostawilismy samochody,
- potem w autobus pod samego Kopernika
calkiem niezle wyszlo, poza tym ze z powrotem duzo w korkach tym autobusem
Rozwiazanie polecam jakby co, bo tam zaparkowac to graniczy z cudem, no i jeszcze dodatkowe koszty. ale juz niebawem chyba otworza parking podziemny wiec problem bedzie z glowy.
Ogolnie Kopernik taki sobie, zdegustowalem sie mala iloscia stolikow w bistro i jedzeniem oraz Pania na kasie ktora powiedziala ze platnosc karta od 20 zl, powiedzialem ze nie mam wiec z lacha wziela moja karte i gdy pierwsz proba jej nie wyszla byla juz zla.
Duzo nie dzialajacych machinerii, dzieciom najbardziej podobal sie ten plac zabaw i chyba tornado ogniowe oraz zabawy pileczkami na pierwszym pietrze.
Mam mieszane uczucia
pzdr
zrobilismy tak:
- pojechalismy na parking care foura przy wilenskim tam zostawilismy samochody,
- potem w autobus pod samego Kopernika
calkiem niezle wyszlo, poza tym ze z powrotem duzo w korkach tym autobusem
Rozwiazanie polecam jakby co, bo tam zaparkowac to graniczy z cudem, no i jeszcze dodatkowe koszty. ale juz niebawem chyba otworza parking podziemny wiec problem bedzie z glowy.
Ogolnie Kopernik taki sobie, zdegustowalem sie mala iloscia stolikow w bistro i jedzeniem oraz Pania na kasie ktora powiedziala ze platnosc karta od 20 zl, powiedzialem ze nie mam wiec z lacha wziela moja karte i gdy pierwsz proba jej nie wyszla byla juz zla.
Duzo nie dzialajacych machinerii, dzieciom najbardziej podobal sie ten plac zabaw i chyba tornado ogniowe oraz zabawy pileczkami na pierwszym pietrze.
Mam mieszane uczucia
pzdr
...bo nie stoi prawdziwie ten kto nigdy nie upadł...
pito
Puławy
pito
Puławy
- Żeton
- klepacz

- Imię: Artur
- Kontakt:
he he nioppito pisze:Banki sie fanie puszczalo
a ten ludzik metalowy też był fajny
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE