NEGATYWNIE
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
Dzięki bardzo za słowa otuchy.
Miło widzieć, że chociaż nie było mnie tutaj od dłuższego czasu, jest tyle życzliwych mi osób.
Staram się trzymać, ale jak się raz straci sens i człowiek nie chce już nic czuć, a w szczególności tego bólu w głowie.
Zobaczymy jak to będzie, na razie prochy, terapia i pilnowanie się przed alkoholem
pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wsparcie
Miło widzieć, że chociaż nie było mnie tutaj od dłuższego czasu, jest tyle życzliwych mi osób.
Staram się trzymać, ale jak się raz straci sens i człowiek nie chce już nic czuć, a w szczególności tego bólu w głowie.
Zobaczymy jak to będzie, na razie prochy, terapia i pilnowanie się przed alkoholem

pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wsparcie
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Mrf czasami pomysl zanim coś napiszesz, obrażajac kobiety dajesz bardzo zły obraz samego siebie.mrf pisze: Kobiety są głupie.
Niedzwiedziu, domyślam się, że to bardzo boli, ale skoro tak zrobiła to była "zła kobieta", niegodna Ciebie. Otrząśnij się, życie toczy się dalej, a każdy nastepny dzięń może być lepszy

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Ja pierdykam już nie mogę z tą zimą, daleko jeszcze? (do wiosny)
No aż mnie skręca... Dzisiaj leczę się słuchaniem Boba Marleya i oglądaniem takich głupot http://www.youtube.com/watch?v=qG1joWqGEzY (od 1min45sek) ale guzik, nie pomaga
zimo wypier*****
No aż mnie skręca... Dzisiaj leczę się słuchaniem Boba Marleya i oglądaniem takich głupot http://www.youtube.com/watch?v=qG1joWqGEzY (od 1min45sek) ale guzik, nie pomaga
zimo wypier*****

- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Tak się właśnie zastanawiałem, czy wczorajszy i dzisiejszy dzień przyniosły tego typu zdarzenia. Pewnie było tego więcej...
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
To absurdalne, w jednym ciagu pisać: "Prawdopodobnie rowerzysta przechodził lub przejeżdżał przez wyznaczone miejsce ..."
po czym w tym samym arytkule: " kiedy 74-letni mężczyzna przeprowadzał rower przez przejście dla pieszych."
A policja oczywiście dopiero bada okoliczności wypadku.
Negatywne dla mnie jest to, że znów zaczyna się nagonka za "złych" motocyklistów.
po czym w tym samym arytkule: " kiedy 74-letni mężczyzna przeprowadzał rower przez przejście dla pieszych."
A policja oczywiście dopiero bada okoliczności wypadku.
Negatywne dla mnie jest to, że znów zaczyna się nagonka za "złych" motocyklistów.
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Jadąc w czwartek do Łodzi,usnęło mi się w pociągu około 3:30. Obudziłem się przed Kutnem(tak 15-20 minut) mojego współtowarzysza podróży nie było choć jechał do Kutna. Nie wiem jak to zrobił ale rozciął mi płaszcz i pozbawił portfela.
Zabrał tylko gotóweczkę (1800zł) a portfelik grzecznie zostawił w toalecie.
Są jeszcze kulturalni złodzieje
Zabrał tylko gotóweczkę (1800zł) a portfelik grzecznie zostawił w toalecie.
Są jeszcze kulturalni złodzieje

Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
MC, nie siej histerii. Wypadek zdarzył się zaledwie wczoraj. Policja to nie jasnowidz, który widzi wszystko. Mają przede wszystkim dobrze wykonać swoją robotę. Z drugiej strony skoro motocyklista wjechał w rowerzystę, to raczej wina leży po jego stronie. To, czy staruszek przejeżdżał, czy przeprowadzał rower wykażą zeznania świadków i pomiary na miejscu zdarzenia. Kodeks mówi wyraźnie jak należy się zachować przy dojeżdżaniu do skrzyżowań i przejść dla pieszych. I dotyczy to również motocyklistów.MC_Hammer pisze:A policja oczywiście dopiero bada okoliczności wypadku.

Wasyl, szkoda mi Ciebie. Kasa nie włosy, nie odrośnie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.