Witam. Poszukuje Tunera TV do komputera do odbioru telewizji naziemnej i satelitarnej cyfrowej, + anteny do tego. Może ktoś z Ownersów używa jakiegoś dobrego tunera którego mógłby mi polecić ;D
W oko wpadł mi: http://allegro.pl/pinnacle-7010ix-2x-tu ... 53359.html
i antena: http://allegro.pl/antena-dvb-t-telmor-d ... 07333.html
Podobno niektóre tunery źle działają na monitorach 22" (obraz jest rozciągany i nie ostry) czy to prawda??
Tuner TV + Antena do TV naziemnej i satelitarnej cyfrowej.
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
ja gdzies mam skystara 2, moge poszukac ale nie wiem czy Cie zainteresuje bo to karta satelitarna jest, ew dorzuce Ci jeszcze karte telewizyjna - zamontujesz sobie dwie 
wg mnie lepiej kupic karte satelitarna popularnej firmy bo mozna ja fajnie tuningowac, a z doswiadczenia wiem, ze ogladanie tv analogowej na kompie mija sie z celem
do tej karty co podales musisz jeszcze dokupic zestaw do odbioru tv sat - antene z konwenterem no i odpowiednio ustawic, najlepiej od razy zrobic zeza na dwa konwentery (Astra, HB), poczytac forum typy dvhk i zrobic sobie cos wiecej

wg mnie lepiej kupic karte satelitarna popularnej firmy bo mozna ja fajnie tuningowac, a z doswiadczenia wiem, ze ogladanie tv analogowej na kompie mija sie z celem
do tej karty co podales musisz jeszcze dokupic zestaw do odbioru tv sat - antene z konwenterem no i odpowiednio ustawic, najlepiej od razy zrobic zeza na dwa konwentery (Astra, HB), poczytac forum typy dvhk i zrobic sobie cos wiecej

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"