Płock 4 i 5 grudnia
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Płock 4 i 5 grudnia
.....zapraszam do Płocka "... ani grosza nie trzeba będzie płacić za wejście na imprezę sportową, która w Orlen Arenie odbędzie się 4 i 5 grudnia. Chodzi o Otwarte Mistrzostwa Polski Juniorów i Seniorów w Muay Thai (czyli boksie tajskim). Weźmie w nich udział blisko 200 zawodników, w tym cała krajowa czołówka, a także goście z zagranicy."
-
- Imię: Mariusz
- Kontakt:
Płock Orlen Arena
Fajnie że to napisałeś, bo nie wiedziałem o tym wydarzeniu. Znam kogoś kto Tae-kwondo trenuje, jestem jego nadwornym kierowcą :=) i jest bardzo zainteresowany choćby jednodniowym wyjazdem na tą imprezę. A swoją drogą, to byłem wczoraj w Płocku na koncercie Jean Michel Jarre'a. Super nową salę koncertowo - sportową macie - pozazdrościć tylko :=). Lało niestety i nie zwiedziłem za dużo, ale już wiem, że jak tylko pogoda się poprawi, jadę z żoną na zwiedzanie starszej części miasta (tej z widokiem na Wisłę) i jakiegoś lokalu w weekend. Ode mnie nie jest daleko. Pozdrawiam wszystkich z Płocka.