Płock 4 i 5 grudnia

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Płock 4 i 5 grudnia

Post autor: Diego » wt 26 paź 2010, 00:04

.....zapraszam do Płocka "... ani grosza nie trzeba będzie płacić za wejście na imprezę sportową, która w Orlen Arenie odbędzie się 4 i 5 grudnia. Chodzi o Otwarte Mistrzostwa Polski Juniorów i Seniorów w Muay Thai (czyli boksie tajskim). Weźmie w nich udział blisko 200 zawodników, w tym cała krajowa czołówka, a także goście z zagranicy."

marbea
Imię: Mariusz
Kontakt:

Płock Orlen Arena

Post autor: marbea » ndz 14 lis 2010, 21:42

Fajnie że to napisałeś, bo nie wiedziałem o tym wydarzeniu. Znam kogoś kto Tae-kwondo trenuje, jestem jego nadwornym kierowcą :=) i jest bardzo zainteresowany choćby jednodniowym wyjazdem na tą imprezę. A swoją drogą, to byłem wczoraj w Płocku na koncercie Jean Michel Jarre'a. Super nową salę koncertowo - sportową macie - pozazdrościć tylko :=). Lało niestety i nie zwiedziłem za dużo, ale już wiem, że jak tylko pogoda się poprawi, jadę z żoną na zwiedzanie starszej części miasta (tej z widokiem na Wisłę) i jakiegoś lokalu w weekend. Ode mnie nie jest daleko. Pozdrawiam wszystkich z Płocka.

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał
województwo: mazowieckie

Post autor: C_L_K » ndz 14 lis 2010, 23:10

Z Nowego Jorku ostatnio dość często odbywały się kursy weekendowe do mniasta Płocka. Jak Diego po Płocku oprowadzi to nie ma wuja we wsi... ;-)

Pozdro Diego i ziomek z NDM :bye

PS: żeby nie było offtoples to ja też lubię popatrzeć jak się napindalają :-P

marbea
Imię: Mariusz
Kontakt:

Post autor: marbea » wt 16 lis 2010, 00:18

To co? ... czekamy wiosny i zwiedzamy na Płock :=) ? Pizza, soczek, trochę historii i do domu :=) ... Czekam ze zniecierpliwieniem ...

ODPOWIEDZ