"Mam wielką prośbę roześlijcie to do jak największej liczby osób z wa-wy - potem oni do jak największej liczby itd. Może znacie kogoś w jakiejś redakcji gazety, TV gdziekolwiek, bo policja strasznie kręci w tej sprawie. W takim miejscu o t.........akiej godzinie oni nie znaleźli świadków.Takie sprawy oglądałem dotychczas w Uwadze lub innych podobnych programach. Teraz dotyka to mnie bezpośrednio...Wypadek na Płaskowickiej/Cynamonowej w dniu 26.10.2010 - szukam świadków! W dniu 26.10.2010 ok. godz.18:00, na przejściu dla pieszych na ulicy Płaskowickiej została potrącona moja żona. Żona jest w stanie krytycznym i nadal leży w śpiączce w szpitalu na Szaserów. Mamy 2 małych dzieci 3 i 5 latek.
Wszystkich mogących pomóc w ustaleniu przebiegu zdarzenia proszę o kontakt pod numerami 501161804; 513034001 lub mailem na adres qlpi74@gmail.com -- Pozdrawiam, Piotr Kulpanowski "
Wypadek w Warszawie ul Płaskowicka/Cynamonowa
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Wypadek w Warszawie ul Płaskowicka/Cynamonowa
Wklejam tutaj, moze ktos akurat widzial, jesli nie bedzie to duzym problemem przeslijcie znajomym. Dzieki
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"