Kaczyński
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
To nie był przypadek !
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- Vermilion
- klepacz
- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
Nie ma co robić tragedii, cieszyć się też nie ma z czego. Polska dostanie nowego prezydenta, reszta znajdzie godnych następców. Jeżeli można mówić o tragedii to tylko ich rodzin, im współczuję. Teorii spiskowych bym tu nie snuł, błąd pilota - człowieka, poza tym sami są sobie winni, ten samolot od conajmniej 10 lat nie powinien latać, jak to jest, że rząd polski lata samolotem niższej klasy niż chartery na wycieczki do egiptu, brak dodatkowej elektroniki w tych warunkach okazał się zgubny. Szkoda im było pieniędzy. Poza tym dla mnie chore jest to, że jednym samolotem leciało tyle tak ważnych osób. W samej teorii to już jest za duże ryzyko, w przypadku tragedii traci się wtedy za duży oddział, trzeba było podzielić tych najwyższych na parę maszyn.
A co do forum rosyjskiego. Cóż, jakby nie patrzeć nie lubimy się z nimi, kaczyński naprzykrzył im się znacznie, nie wydaje mi się, żeby mieli powody do składania nam kondolencji, chyba, że znamy ich osobiście. Taka jest ludzkosć, wojna trwa cały czas.
A co do forum rosyjskiego. Cóż, jakby nie patrzeć nie lubimy się z nimi, kaczyński naprzykrzył im się znacznie, nie wydaje mi się, żeby mieli powody do składania nam kondolencji, chyba, że znamy ich osobiście. Taka jest ludzkosć, wojna trwa cały czas.
Ostatnio zmieniony sob 10 kwie 2010, 12:58 przez Vermilion, łącznie zmieniany 1 raz.
Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Powiem tak.Odeszło wiele ludzi do których miałem szacunek.Co samego prezydenta.Po śmierci go docenimy.Pare lat temu gdy premier Leszek Miller miał wypadek śmigłowcem już było głośno.Niestety musiało dojść do tak wielkiej tragedi.
A teraz z innej beczki.Przebudziłem się o 4;30 ,poszedłem się napić i spać .Miałem sen w którym stojąc z kolegami widziałem spadający samolotleciał bardzo nisko i upadł dobre pare km dalej.po chwili wybuchł.Gdy rano zadzwoniła do mnie przyjaciółka i powiedziała że spadł samolot rządowy to nie umiałem w to uwierzyć.Przez ten sen jestem dzisiaj tym bardziej nieogarnięty.....
[*]
A teraz z innej beczki.Przebudziłem się o 4;30 ,poszedłem się napić i spać .Miałem sen w którym stojąc z kolegami widziałem spadający samolotleciał bardzo nisko i upadł dobre pare km dalej.po chwili wybuchł.Gdy rano zadzwoniła do mnie przyjaciółka i powiedziała że spadł samolot rządowy to nie umiałem w to uwierzyć.Przez ten sen jestem dzisiaj tym bardziej nieogarnięty.....
[*]
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Jak dla mnie to jest po prostu masakra.Nie wiem co napisac...po prostu TRAGEDIA dla naszego państwa.
Tragedia dla rodzin ofiar,jak by nie spojrzeć...zginęli praktycznie najważniejsi ludzie naszego rządu.

Tragedia dla rodzin ofiar,jak by nie spojrzeć...zginęli praktycznie najważniejsi ludzie naszego rządu.

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
a ja w przeciwieństwie do większości przedmówców byłem zdecydowanym zwolennikiem Pana Kaczyńskiego i na zawsze pozostanę utwierdzony w przekonaniu, że był to jeden z niewielu prawdziwych patriotów z krwi i kości. Po za tym na prawdę dobry człowiek. Nie potrafił zrobić dobrego show, miał słaby PR, ale tak na prawdę był PATRIOTĄ jakich nam brakuje
Gacol, proroczy sen. Z kolei w mojej stacji radiowej klika dni temu pewien dziennikarz mający dyżur został skarcony za to, że nie obserwuje informacji i nie siedzi przy kompie- gdy się tłumaczył że nic ważnego się nie dzieje usłyszał od przełożonego tekst- "a gdyby tak spadł samolot z prezydentem...?" Padł akurat ten tekst ponieważ takie wydarzenie wydawało się niemożliwe... a jednak....
{*} szkoda ludzi... i ich rodzin...
Gacol, proroczy sen. Z kolei w mojej stacji radiowej klika dni temu pewien dziennikarz mający dyżur został skarcony za to, że nie obserwuje informacji i nie siedzi przy kompie- gdy się tłumaczył że nic ważnego się nie dzieje usłyszał od przełożonego tekst- "a gdyby tak spadł samolot z prezydentem...?" Padł akurat ten tekst ponieważ takie wydarzenie wydawało się niemożliwe... a jednak....
{*} szkoda ludzi... i ich rodzin...

- suniok
- pisarz
- Imię: Jarosław
- Kontakt:
popieram, straszna strata...Dresik pisze:a ja w przeciwieństwie do większości przedmówców byłem zdecydowanym zwolennikiem Pana Kaczyńskiego i na zawsze pozostanę utwierdzony w przekonaniu, że był to jeden z niewielu prawdziwych patriotów z krwi i kości. Po za tym na prawdę dobry człowiek. Nie potrafił zrobić dobrego show, miał słaby PR, ale tak na prawdę był PATRIOTĄ jakich nam brakuje
Pozdrawiam Jarek