Sam nie wiem co o tym myśleć. Ale moim zdaniem, to przez takich jak był ten mamy złą opinie
wypadek - motocyklista kontra radiowóz
- Gregory
- ostry klepacz

- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
wypadek - motocyklista kontra radiowóz
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... l?skad=rss
Sam nie wiem co o tym myśleć. Ale moim zdaniem, to przez takich jak był ten mamy złą opinie
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- Hefajstos
- klepacz

- Imię: Maciej
Tutaj jest więcej zdjęć http://elka.fm//content/view/41189/430/
- binio
- klepacz

- Imię: Łukasz
Na interii jest filmik... koles sie wypowiada ze motocyklista jechal na pelnej predkosci na jednym kole... ja pierdole jak mnie to .q.w.. Na mojej sprawie w sadzie kierowca zeznal ze jechal z ogromna predkoscia ale on w lusterku widzial jak hamuje przednim kolem ktore zostawilo 15 metrowy slad (!!!) a jego zona ze widziala w tylnej szybie jak hamuje z rekami uniesionymi do gory (!!!).
Janusz Korwin-Mikke ma racje - wiekszosc to idioci, debile, a demokracja to njabrdziej .j.b.n. system jesli tacy idioci podejmuja za mnie decyzje...
Janusz Korwin-Mikke ma racje - wiekszosc to idioci, debile, a demokracja to njabrdziej .j.b.n. system jesli tacy idioci podejmuja za mnie decyzje...
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
Za to masz u mnie cysterne piwskabinio pisze:Janusz Korwin-Mikke ma racje - wiekszosc to idioci, debile, a demokracja to njabrdziej .j.b.n. system jesli tacy idioci podejmuja za mnie decyzje...
Serio.
Dupokracja ma to do siebie,ze jak zaglosuje 10 madrych i 100 idiotow,srednio i tak wyjdzie idiotycznie
Co widac,slychac i czuc.