wiec co z tymi koszulkami?!?
Koszulki seria nr 3 :)
- Krajan
- klepacz

- Imię: Paweł
- Kontakt:
a ja mam luz pomiędzy pierwszym biegiem a drugimHubert pisze:A ja nie zamówiłem i mam luz.
- Dresik
- klepacz

- Imię: Piotr
Ja dzieki Roadsowi naszemu wspaniałemu
mam koszulke
Ale szkoda mi Was juz.. Sam bym sie zniecierpliwił.. Az sie boje 4 edycji
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 95d3b067c8
Ale szkoda mi Was juz.. Sam bym sie zniecierpliwił.. Az sie boje 4 edycji
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 95d3b067c8
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Do It Yourself /albo z ładną dziewczyną/
Szukamy na allegro albo innym e-baju baju zębatkę rozrządu do motocykla VFR 750 albo 800 - tylko nie kupujcie do Viteca
Nabywamy metodą kupna w najbliższym sklepie ubraniowym T-szert w kolorze białym i z artykułami biurowymi marker w kolorze czarnym i jeden w czerwonym.
W Castoramie, Obi, Le Ruła Merlę lub Praktikerze zaopatrujemy się w szarą tasmę budowlaną tzw MacGajwerkę.
wer. 1 lajtowa
- odrysowujemy markerem czarnym zębatkę położoną na koszulce, a następnie patrząc w ekran monitora na stronę www.vfr-oc.pl domalowujemy resztę elementów logo
wer. 2 hardcore'owa
- MacGaywerką przylepiamy koło żebate do koszulki, a markerami domalowujemy brakujące elementy
Koszulka zaje.ista, nikt takiej nie ma i jest od ręki.
Powodzenia Majsterkowicze
Adam Słodowy byłby z Was dumny
Szukamy na allegro albo innym e-baju baju zębatkę rozrządu do motocykla VFR 750 albo 800 - tylko nie kupujcie do Viteca
Nabywamy metodą kupna w najbliższym sklepie ubraniowym T-szert w kolorze białym i z artykułami biurowymi marker w kolorze czarnym i jeden w czerwonym.
W Castoramie, Obi, Le Ruła Merlę lub Praktikerze zaopatrujemy się w szarą tasmę budowlaną tzw MacGajwerkę.
wer. 1 lajtowa
- odrysowujemy markerem czarnym zębatkę położoną na koszulce, a następnie patrząc w ekran monitora na stronę www.vfr-oc.pl domalowujemy resztę elementów logo
wer. 2 hardcore'owa
- MacGaywerką przylepiamy koło żebate do koszulki, a markerami domalowujemy brakujące elementy
Koszulka zaje.ista, nikt takiej nie ma i jest od ręki.
Powodzenia Majsterkowicze
Adam Słodowy byłby z Was dumny
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS