dyskusje na temat CZD 2011 ?

Czyli wszystko co związane z klubem VFR-OC w wymiarze ogólnoposkim
Awatar użytkownika
MC_Hammer
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Maciej
województwo: mazowieckie

Post autor: MC_Hammer » wt 22 lut 2011, 21:19

a ja napisze coś wyłącznie od siebie.

ODPIERDALACIE SZOPKĘ ALBO JAKIŚ KABARET !!!

niestety bardzo marnej jakości.

Więcej w tym kontekście zdania nie zabiorę, dodam tylko, że schemat się powtarza już nie pierwszy raz i jakoś przestało mnie dziwić, że z tymi samymi postaciami.

Czy Wam się to nie znudziło, lubicie tak, bo mi już jest zwyczajnie wstyd .

PS> Ci których ten post osobiście dotknie, według mnie wiedzą co robią, nic dobrego, reszty moja wypowiedź nie dotyczy.

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » wt 22 lut 2011, 21:26

Ruda i Piotr pisze:Zuzka jak wiesz ja tą akcję też popieram i dlatego ten mój post, tylko dlaczego zacytowałaś tak selektywnie, w tej postaci traci on swój sens.

:wiewiora
Twój tekst mialbyc pozytywnie odebrany.

[ Dodano: |22 Lut 2011|, o 21:31 ]
mrf pisze:Co do spotkania jezeli moge zasugerowac to zeby odbylo sie w piatek jezeli maja przyjechac ludzie spoza warszawy... dobrze kminie?
Zdecydowanie!
...

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał

Post autor: C_L_K » wt 22 lut 2011, 21:44

Napisałem długiego posta, ale mnie w między czasie wylogowało (dzięki MRYF) :evil:
Generalnie chodziło o to, że moje przedłużacze i cała elektro-infrastruktura są do dyspozycji. Wystarczy jeden fon. Bez względu czy to będzie mini czy maxi impra. A ja, zgodnie z tym co napisałem wcześniej, w tym temacie wiecej się nie odzywam, bo mnie wqrwia jak ludzie, których znam i szanuję starają się sobie udowodnić kto ma dłuższego :cry:

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » wt 22 lut 2011, 22:01

C_L_K pisze:ale mnie w między czasie wylogowało (dzięki MRYF)
Też Cię loFFciam ;* a tak na powaznie to zaznacz by zapamietalo Cie albo przed wyslaniem ctrl-c. Chyba, ze znowu chciales brzydkich slow uzywac to bardzo dobrze Ci tak ;-P
A Rh POSITIVE

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » wt 22 lut 2011, 22:07

C_L_K pisze:A ja, zgodnie z tym co napisałem wcześniej, w tym temacie wiecej się nie odzywam, bo mnie wqrwia jak ludzie, których znam i szanuję starają się sobie udowodnić kto ma dłuższego :cry:
... nikt nikomu nic nie udowadnia, chce po prostu wiedzieć w formie pisanej, tak na przyszłość, podstawowe informacje: kto, komu, gdzie, ile i za ile... - prościej nie potrafię, na spotkaniach nie będę się pojawiał, wiadomo, czas, kasa i inne pierdoły,

... oraz opowiadam się za jak najprostszą imprezą, taką jak dawniej, co daje 100% pewności, że się uda, bez przepychu i złotych klamek...

... czy warto tu pisać: TAK, temat brzmi: dyskusje na temat CZD 2011, to się pisze, jak się pojawi temat z ustaleniami, lub podobne, wiadomo co się tam będzie pojawiać

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » wt 22 lut 2011, 22:13

Dla chcacych wlaczyc sie w rozmowe moge wziac laptopa z iplusem i udostepnic przez skype konferencje
A Rh POSITIVE

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » wt 22 lut 2011, 22:57

mrf pisze:Dla chcacych wlaczyc sie w rozmowe moge wziac laptopa z iplusem i udostepnic przez skype konferencje
... dobry pomysł, czekam

lightman
teksciarz
teksciarz
Imię: Szymon

Post autor: lightman » wt 22 lut 2011, 23:04

Jeżeli mamy coś robić to robimy to dla radości dzieci ( nie ważne skąd ) czy na pokaz?
Skoro jest kilka chętnych ekip do organizowania tej imprezy to może niech oni dadzą uśmiech dzieciom z CZD a my weźmiemy pod skrzydła nowe aniołki? Czy tak ważne jest to, że impreza jest kojarzona z VFR-OC ? Zamiast się lansować tym, że gadają i pokazują nas w telewizji i gazetach zrobić coś co będzie zauważone tylko przez dzieci, którymi nigdy nikt się nie zainteresował ? Jest tyle zaniedbanych ośrodków i szpitali, których nikt nie odwiedza, " bo to nie jest medialne".

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 22 lut 2011, 23:12

bo mnie wqrwia jak ludzie, których znam i szanuję starają się sobie udowodnić kto ma dłuższego :cry:
Ja mam krótkiego, nawet bardzo krótkiego ale takiego lubię i nie życzę sobie by ktoś mi go bardziej skracał dla swego zysku.

PS
Czytanie moich postów nie jest obowiązkowe. taki klawisz "ignoruj" istnieje. :cool

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 22 lut 2011, 23:33

Achmed pisze:...
Bez komentarza.

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek

Post autor: Achmed » wt 22 lut 2011, 23:35

SOWA pisze:Bez komentarza.
DZIĘKUJĘ BO NIE CZAS ANI MIEJSCE KU TEMU.

[ Dodano: |23 Lut 2011|, o 00:17 ]
PRZYPOMINAM
ppamula pisze:Dlatego zróbmy to spotkanie.
Gdzie? Do ustalenia.
Termin 03-03-2011

Z racj, że najłatwiej jest to orgnaizować w Warszawie, proponuje duży lokal na Ursynowie. ANTICA. Dawna In VITTO.
http://www.antica.waw.pl/witamy
http://maps.google.pl/maps?q=52.155612, ... 16072&z=16

Wszystkich ludzi dobrej woli proszę o przybycie. Wszystkich którym ta sprawa leży na sercu.
Zapraszam również osoby z poza Warszawy. Nocleg zorganoizujemy

Jeżeli wyzna-czycie inne miejsce nie ma problemu.
lub opcja 04-03-2011
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » śr 23 lut 2011, 00:25

Ortalionowy dres wynosi się z tematu :bye

zero rzeczowej dyskusji na temat akcji :confused

Ktoś wyczyści ten temat, albo założy nowy do dyskusji na temat CZD, bo nie będziemy chyba przebywać i rozmawiać w bagnie.? A tu poszło już tyle błota, że się bagno zrobiło na całego

:bye
:-)

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » śr 23 lut 2011, 00:30

Szkoda, że moderowanie nie pozwala mi tego wątku trochę oczyścić, bo macie pare wiosen więcej niż moja skromna osoba, ale za cholerę nie możecie "przelać na papier" swoich intencji. Tak to jest jak czytasz sobie posta...i myślisz w jakim kontekście....z jaką mimiką i z jakim hukiem mówi się dane zdanie. Wystarczy się spotkać, ustalić za i przeciw i nie będzie żadnego problemu. Tak to jest....

Marek ubezpieczenie imprezy masz ode mnie gratis (oczywiście jak szef Stowarzyszenia się zgodzi :-) )W tamtym roku miało być opłacone i było, 2 lata temu opłaciłem sam. oprócz tego byłem, coś tam robiłem, coś tam przywiozłem, coś tam pomagałem z całego serca, jak każdy....kiedyś jak nie mogłem przybyć, kupiłem kilka ? naście ? kasków rowerowych dla Nas do wożenia dzieci, pokryłem z własnych kosztów. Każdy da coś od Siebie i co roku jest lepiej. Oczywista nie wspominając o sponsorach.

Dziś można na to spojrzeć znowu z tej strony, czy nie zrobiła się z tego za gruba impreza i dlatego wychodzą takie kwasy jakie wychodzą....

Myślę, że osoby, które były z Nami przez te lata nie uciekną... mam tu na myśli wszystkie dodatkowe atrakcje m.in Raptowny? stoisko Marine konkretne etc. Parę telefonów i jestem przekonany, że coś z tego wyjdzie. :-)

Jak będę mógł to przybędę, nie to nie, proste. Na odległość też mogę pomóc. Do roboty ! Kto ma blisko i ma chęci jest na wygranej pozycji. Chętnie podjąłbym się organizacji takiej inicjatywy. Bo jest to zajebista impreza i zajebiście szczytny cel !
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » śr 23 lut 2011, 00:34

Dresik pisze:Ortalionowy dres wynosi się z tematu :bye

zero rzeczowej dyskusji na temat akcji :confused

Ktoś wyczyści ten temat, albo założy nowy do dyskusji na temat CZD, bo nie będziemy chyba przebywać i rozmawiać w bagnie.? A tu poszło już tyle błota, że się bagno zrobiło na całego

:bye
Ale zobacz Dresik, bicie piany juz sie powoli konczylo. Ciekawe co sprowokowalo Sowe, bo wg mnie jest (jak juz bywalo wczesniej) w nastroju pt. "szukam zaczepki" :faint

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 23 lut 2011, 00:51

Kawa, nie zawiodłem się na Tobie. Wiedziałem, że wetniesz się pomiędzy wódkę i zakąskę, jak to masz w zwyczaju. Są jeszcze koledzy, na których zawsze można liczyć, niezmienni.

Prześledziłem jeszcze raz swoje posty w tym temacie i mam prośbę: Pokaż mi który to element wskazuje, że ja chcę się przyczepić i sprawia, że to właśnie minie obdarowałeś takim wyjątkowym zauważeniem.
Jeśli znajdziesz ochotę na odpowiedź to może być tu albo pw, albo jak Ci wygodniej.
Ostatnio zmieniony śr 23 lut 2011, 09:14 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ