Ruda i Piotr pisze:Piszę to w obu tematach CZD
DOŚĆ
mam jeszcze jedno pytanko
CZY TO JEST FORUM MOTOCYKLISTÓW, CZY PRZEKUPEK Z BAZARU

VFR OC obieło patronatem akcję w CZD. Jest nią powiązana i rozpoznawalna w TV, gazetach i u zwykłych śmiertelników.
Chwała!
Jakoż sprawa tyczy się organizowanej akcji przez CZD naturalnie nalegam na wzajemny szacunek i spokój, ale dyskusję jak najbardziej powinny być prowadzone na forum chociażby z tego względu, że jesteśmy rozbici na całą Polskę i nie tylko.
Temat czd założony tego roku bez odzewo był 6 stycznia, tylko z jasną deklaracją Piotra P, że nie może dać rady (zrozumiałe) i wypiaraniem jasnym i klarownym Benita co do udziału Hondy (kiedy arcziartur zadał zapytanie i zacytował zeszłoroczną deklarację).
W zeszłym roku dokładnie w tę samą stronę kierowałam swoje przemyślenia.
Podnosząc poprzeczkę co roku, spodziewajmy się wzrastających oczekiwań. Gdyby impreza poprzestała na wożeniu maluchów byłoby ok.
Dzieci na oddziale można odwiedzić, można wysłać grupę ludzi która w tym czasię bedzie spędzała czas z maluchami na oddziale. MOGE TO BYĆ JA I MOGĘ BIEGAĆ PO ODDZIALE W KOMBINEZONIE I KASKU ! Rozdając dzieci chociaż chusty, albo lizaki !! Na to można bez sponsorów zrobić zbiórkę wewnątrz. Uzbiera się, zauważyłam, że jeszcze na paru osobach można tu liczyć.
Kiedy nagle Marco, Sowa, Wasyl założyli zapytanie o akcję - to jakby ktoś przyp**rdolił w stół na którym leżałby sekator, nie nożyczki.
Spodziewałam się tych dwóch w zasadzie wulgarnych reakcji.
Jak psy ogrodnika.
Nie rozumiem tylko tej agresji i skakania sobie do gardeł.
Nie wiem też jak można kogoś klepać po ramieniu, a za chwile mówić do niego TY .q.w. !!
Ja chciałabym wziąć udział w tej akcji.
I o ile będzie prowadzona z głową i dopuścicie nas (skoro nas już wygrupowaliście) do współorganizacji - nikt nikomu nie chce berła zabrać, sądzę, że znowu nabierze sens.
PS: Achmed i Benito - postarajcie się nie rozszarpać mi gardła proszę.
Walczę bez broni, bo walcze o CZD.
...