ZLOT OGóLNOPOLSKI-jakieś propozycje?
- Jonecki
- teksciarz
- Imię: Hubert
- Kontakt:
Termin w sam raz, a miejsce jeszcze bardziej.
A najlepsze jest to ze spora cześć Ownersów (Vikingowie, Centurioni i jeźdźcy z pół-wsch Polski) będzie leciała przez moją mieścinę, wiec jakby co to służę pomocą: żarło, napitek
, klucze, wyro i co tam jeszcze trzeba by ugościć strudzonego motonitę.
A najlepsze jest to ze spora cześć Ownersów (Vikingowie, Centurioni i jeźdźcy z pół-wsch Polski) będzie leciała przez moją mieścinę, wiec jakby co to służę pomocą: żarło, napitek

Sens tkwi w bezsensie sensu...
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Updejt z mojej strony taki tylko, że maila nie otrzymałem, a dziś dodzwonić się nie mogłem i nie miałem czasu atakować.
Rękę trzymam na pulsie i jutro może coś się wyjaśni.
[ Dodano: 2008-07-07, 22:53 ]
Rękę trzymam na pulsie i jutro może coś się wyjaśni.
[ Dodano: 2008-07-07, 22:53 ]
Ty Ołnersie z kolei będziesz leciał przez moją mieścinę (chyba)Jonecki pisze:A najlepsze jest to ze spora cześć Ownersów

- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
UPDEJT
Rozmawiałem przed chwilą z Panią Kierowniczką z ośrodka i jak narazie jeszcze nic nie jest pewne co do miejsc.
Sprawa chodzi o grupę lotników która miała tam rezydować, ale wygląda na to że zrezygnują.
Jeżeli zrezygnują to ośrodek jest cały nasz - do 40 miejsc.
Sprawa ma się wyjaśnić na dniach, jakby co będę informować.
Rozmawiałem przed chwilą z Panią Kierowniczką z ośrodka i jak narazie jeszcze nic nie jest pewne co do miejsc.
Sprawa chodzi o grupę lotników która miała tam rezydować, ale wygląda na to że zrezygnują.
Jeżeli zrezygnują to ośrodek jest cały nasz - do 40 miejsc.
Sprawa ma się wyjaśnić na dniach, jakby co będę informować.
-
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Jonecki pisze:Od 25-VII do 17-VIII będę się urlopował![]()
u rodziców pod Klimontowem (Sandomierskim - bo jest ich kilka ), wiec w tym czasie zapraszam wszystkich będących w okolicy.
PS
Piotras, i to w obie strony
[ Dodano: 2008-07-09, 22:15 ]
Jonecki skoro mamy do siebie rzut mokrym beretem bez wisłe to jak by co to sie zgadamy co do wyjazdu to polecimy razem

only rock'n'roll