Strona WWW
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Witam 
Dobra Panowie i Panie ;] Sko?czy?em prace i tym samym biore sie zazaniedban? ostatnio strone VFR-OC.pl tak?e tak, ka?dy kto ma jakas sprawe (co? do mnie wysy?a? itp) niech sie przypomni, albo tutuaj albo na pw, to samo do owner?w kt?rych nie ma na www, je?eli chcecie by? wy?lijcie mi:
-fotki sprz?ta
-miejsce zamieszkania
-fote twarzy
-opis sprzeta z rocznikiem w?acznie ;]
A co do forum to w sobote najprawdopodobniej bedzie reinstall ;]
Pozdro.
Dobra Panowie i Panie ;] Sko?czy?em prace i tym samym biore sie zazaniedban? ostatnio strone VFR-OC.pl tak?e tak, ka?dy kto ma jakas sprawe (co? do mnie wysy?a? itp) niech sie przypomni, albo tutuaj albo na pw, to samo do owner?w kt?rych nie ma na www, je?eli chcecie by? wy?lijcie mi:
-fotki sprz?ta
-miejsce zamieszkania
-fote twarzy
-opis sprzeta z rocznikiem w?acznie ;]
A co do forum to w sobote najprawdopodobniej bedzie reinstall ;]
Pozdro.
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Przypominam wszystkim "nowym" w VFR-OC ;] Że jeżeli chcą być na www to niech wyśla mi fotki z opisem i bedzie dodany do strony, jeżeli macie jakieś materiały to też dawać 
Przy okazji informuje też że z mniejszam fotki wszystkich "starych" userów do 800x600, niestety puki co serwer cierpi na syndrom "mało miejsca" a myśle że nikt tych fotek na tapete nie bierze ;]
Przy okazji informuje też że z mniejszam fotki wszystkich "starych" userów do 800x600, niestety puki co serwer cierpi na syndrom "mało miejsca" a myśle że nikt tych fotek na tapete nie bierze ;]
-
seba_VF750FR
- klepacz

- Kontakt: