Jeśli ktoś ma chęć bycia zabranym z Torunia/Inowrocławia/Konina - mój nr jest dostępny
Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
- Rozan
- klepacz

Pozwoliłem sobie jeszcze dać info na forum inwestycyjnym InvestStock.pl
o, tutaj -> Daj piątaka dla domu dziecka!
o, tutaj -> Daj piątaka dla domu dziecka!
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Maciek! a do mnie nie dzwoniłeś, a ja też nie mogę się doczekać i przebieram co tam morsy mają zamiast nóg
tę Blondyneczkę z błękitem w oczach Grzesiu to już Dzieciaki w DD znają i kochają
no to dobra zbiórka, zbiórka bo to mało casu kruca bomba malo casu
"Dzwoni kiedyś do mnie z rańca telefon i słyszę głos w słuchawce:
zamawiał Pan budzenie na szóstą?
Taaaaa - ziewam w odpowiedzi
To prędziutko, prędziutko bo już dziewiąta"
Maciek? a te inne narzędzia co hałas robiom to też bierzemy? No wiesz które
tę Blondyneczkę z błękitem w oczach Grzesiu to już Dzieciaki w DD znają i kochają
no to dobra zbiórka, zbiórka bo to mało casu kruca bomba malo casu
"Dzwoni kiedyś do mnie z rańca telefon i słyszę głos w słuchawce:
zamawiał Pan budzenie na szóstą?
Taaaaa - ziewam w odpowiedzi
To prędziutko, prędziutko bo już dziewiąta"
Maciek? a te inne narzędzia co hałas robiom to też bierzemy? No wiesz które
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
Jak ja bez was nie mogę... Żebym tak mógł jak nie mogę to hmm...
Kławy, nie zaszkodzi zabrać rozmaitych narządów, bo jak tu słusznie nie raz i nie dwa prawiono lepiej zabrać za dużo rekwizytów niż za mało. Karol zapowiedział, że wiosło bierze, może się domyśli i przygarnie też instrument Eustachego. Ja tam mam wiosło w DD, bo mi Vikingi kiedyś kupili, a do grania to przywiezie gitarę taki mój przyjaciel mors. On ma taką dobra co się na niej karty nie ślizgają. "Traylor"czy jakoś tak. Podobno pali się niewiele krócej niż kontrabas. Kiedyś spróbim. Może za dwa tygodnie na wielkim otwarciu R-G DD&VFR OC.
PS.
Siemka Eater.
Kławy, nie zaszkodzi zabrać rozmaitych narządów, bo jak tu słusznie nie raz i nie dwa prawiono lepiej zabrać za dużo rekwizytów niż za mało. Karol zapowiedział, że wiosło bierze, może się domyśli i przygarnie też instrument Eustachego. Ja tam mam wiosło w DD, bo mi Vikingi kiedyś kupili, a do grania to przywiezie gitarę taki mój przyjaciel mors. On ma taką dobra co się na niej karty nie ślizgają. "Traylor"czy jakoś tak. Podobno pali się niewiele krócej niż kontrabas. Kiedyś spróbim. Może za dwa tygodnie na wielkim otwarciu R-G DD&VFR OC.
PS.
Siemka Eater.