Wszelkie modyfikacje scenariusza są możliwe tak abyście mogli byc wszędzie tam gdzie chcecie i żebyście bezpiecznie dojechali i wrócili. Jak np. pogoda nie przyfarci na powrót to zawsze można wrzucić moto na busa i karnąć się do miejsca zamieszania podróżnika.
Można też przybyć do Chełmna w sobotę koło południa i inne modyfikacje. Łóżka wodnego w DD nie polecam chyba że z cieplutki podkładem pod siebie
Zadeklarowane
1460pln
wpłacone
1340pln (różnica wynika wyłącznie z mojego nie wysłania nr konta na czas do zainteresowanych osób pomimo licznych monitów i jednego listu z pogróżkami, który z lubością czytam sobie przed snem do poduszki

)
ponieważ nie mamy lepszej oferty, a aparaty są porządne jeśli nie bardzo porządne i w naprawdę atrakcyjnej cenie więc proponuję (jeśli nie ma zbyt głośnego sprzeciwu co do wyboru modelu i marki aparatury) dokonać zamówienia.
Dlaczemu CANON PowerShot A590 IS ?
http://www.canon.pl/For_Home/Product_Fi ... /index.asp
- Firma CANON to jeden z najlepszych producentów zarówno aparatów jak i obiektywów na świecie
- osobiście od lat używam kilku aparatów tej firmy w różnych warunkach na całym świecie (także w Bułgarii i Rumunii

) od pustyni po 100% wilgoć morską i NIGDY ANI RAZU ten sprzęt mnie nie zawiódł (w zeszłym roku woziłem go na moto w Szkocji co nie jest najzdrowsze dla aparatury fotograficznej i nie wykazywał jakichkolwiek problemów.
- posiada optyczną stabilizację obiektywu (rzecz nieoceniona)
- wystarczającą rozdzielczość matrycy nawet do dużych powiększeń
- szeroki zakres czułości matrycy
- szybki i sprawny serwis
- mocny korpus
- oprócz trybów automatycznych także nastawy kreatywne a o to chodzi aby dać dzieciakom możliwość twórczej zabawy z fotografią a nie tylko pstrykanie pamiątkowych fotek (to mogą robić komórkami)
- oprócz ekranu LCD także wizjer optyczny
- istnieje możliwość zakładania filtrów optycznych na obiektyw oraz nasadek makro i telekonwerterów (cokolwiek te mądre słowa znaczą

) generalnie chodzi o dodatkowe możliwości fotografii kreatywnej
pewnie ma jakieś słabe punkty, ale ja ich niestety nie znam
przychylam sie że trzeba by dokupić jakieś pokrowce na aparaturę, ale to nie są duże pieniążki no i karty SD lae to tez nie majątek. Zmieścimy się w budżecie na pewno... no chyba ze PiSS zawetuje nasz budżet

(wtedy my zawetujemy PiSS)
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS