SOWA pisze:Post o który pytasz wygasł. Żeby jasnym było to nie od początku był do wygaśnięcia. Wygląda tak, że po moim sprzeciwie nastąpiła ta zmiana. Jak by nie było to dziś jest tak, że ktoś mnie wtedy opluł a teraz głosi, że padał deszcz. Ale jeśli tęsknisz za postem Achmeda to masz go ode mnie:
Skoro głosisz słowa to zwaracaj baczną uwagę na ich sens i nie próbuj mnie oczerniać bo sobie na to nie pozwolę, post od początku powstania był oznaczony jako jednodniowy, następny po nim też, więc proszę nie dorabiaj spisku do swojej chorej teorii,
SOWA pisze:2. Wszyscy wiedzą, że niczego wirtualnego po CZD się nie dotykałem. A tłumaczenie Achmeda, że samowolnie pozostawiłem coś (co???) w tematach na forum to jakieś bredzenie poimprezowe i nie zmuszaj mnie Max bym zapytał czego w takim razie bronisz. Mam ci tłumaczyć że nie jestem wielbłądem?
dyskusja toczyła się na temat
decyzji na forum odnośnie postów po organizacji CZD a nie przekazywania czegokolwiek komukolwiek, wysztarczy poczytać twój pierwszy post dość uważnie chyba że już nie pamiętasz o czym pisałeś,
SOWA pisze:naatakowałem się adminów i moderów.
pan Sowa i Suwak zapomiał już temat naszywek i jego zniknięcie ?
Podsumowująć jeśli masz jakiś problem, czujesz się niedoceniony, obrażony, lub coś innego to wsiadaj na moto i przegoń kilka km może Ci przejdzie,
więcej tłumaczyć nie zamierzam ani tu ani w realu łowcy sensacji oto macie pożywkę więc do dzieła.
Wersja druga :
Joaśka napisał/a:
Achmed napisał:
" skoro to takie fajne to może wszyscy zaczniemy, o co tu się przyjebać ????????? ....... może o samozwańcze dydsponowanie pozostałością po CZD eleganckie to nie jest fakt, intryga słaba ale może ........................ "
To dotyczy zapewne rzeczy,które SOWA przekazał mi na Akcję dla dzieci w Lublinie. Prosiłam Was o pomoc to fakt. SOWA wyposażył mnie w paczki,trochę picia. Nie przypuszczałam jednak ,że narobię mu kłopotów.
Achmed!
Podliczcie jaką kwotę mam zwrócić za to,co przekazał SOWA bo wszystko zapisywaliśmy a ja przeleję kasę na konto.
Doliczcie jeszcze koszty wypożyczenia królika,kurczaka no i dwóch Waszych banerów.
Będziemy kwita co do kasy "
Jeśli nawet przyjmiemy ze moja wypowiedz dotyczyła fantów przekazanych do Lublina przy czym się tak bardzo upierasz, to w świetle dyskusji miała służyć jako przykład że Sam też podejmujesz decyzje a nie rozlicznia Cię za nie, tylko widzę że koniecznie uparłeś się aby wykrzyczeć wszystkim urzytkownikom "patrzcie to ja Sowa męczenik, zobaczcie jak mnie Achmed obraża nikt nic gnojowi nie powie? "
Manipulowanie cytatami nic tu nie da, sklejasz w całość kawałek mojego i Aśki licząc na to że nowy uczestnik dyskusji przyjmie twój tok rozumienia mojej wypowiedzi, ale nie ma łatwo to już nie jest publiczna dysputa to już zwykły dzichad pomiędzy nami czy chciałeś czy nie to juz go masz,
I JESZCZE PROŚBA DO ADMINÓW O PRZYWRÓCENIE O ILE TO MOŻLIWE MOICH WSZYSTKICH WYPOWIEDZI W POPRZEDNIEJ DYSKUSJI.
WYBÓR WERSJI NALEŻY DO MAĆKA PAN ŻYCZY PAN MA