sylwetke wlasnego motocykla
w koncu jak juz doszlismy do tego to na koszulce moze byc juz
cokolwiek innego + logo grupy

Ale to jest w?a?nie logo vtecaYaco pisze:To podrzu? mi to logo od VTEC'a na yayco@acn.waw.pl, to przerobie je na wektory (skoro Wam sie nie chce ). B?dzie lepiej wygl?da?o...
Warszawa sieknie sobie syrenk? nad VFR, Krak?w Smoka Wawelskiego, ??d? jaki? kajak... I moze w?asnie o to chodziMagic pisze:Szczerze ? ?aden mi si? za specjalnie nie podoba, stosunkowo najlepszy jest projekt Italia?c?w. Ca?ej reszcie albo si? nie chcia?o i poszli na skr?ty, albo przekombinowali. W?osi te? troch? za du?o na?kali.
Jak ju? zosta?o powiedziane - logo musi byc proste, czytelne, przejrzyste i UNIWERSALNE. Bardziej skomplikowane wersje mo?na robi? w zale?no?ci od potrzeb.
Dla mnie idea?em loga jest husarzyk pl.rec.motocykle . Zobaczcie ile ma wariacji w zalezno?ci od regionu, imprezy itp. I o to chodzi. Ka?dy jest odr?bny, ale natychmiast identyfikowalny z t? konkretn? grup?. Do czego? takiego powinni?my d??y?.
?eby nie by?o ?e tylko narzekam, moja propozycja.
Skoro nie dajemy z?batki, proponuj? da? czarny napis VFR, poni?ej Owners Club Poland i to wszystko na tle konturu Polski. Wymiary, czcionka etc jak na wersji 2 i 3.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości