to ja z miejca odpadam, bo jazda po polskich drogach juz daje Wam punkty pod względem trudnosci trasyArczi pisze: Nie przeszkadza to jednak, żeby zrobić kolejny konkurs tak jak pisze CLK oceniający np. walory i trudność przybytych w sezonie tras

to ja z miejca odpadam, bo jazda po polskich drogach juz daje Wam punkty pod względem trudnosci trasyArczi pisze: Nie przeszkadza to jednak, żeby zrobić kolejny konkurs tak jak pisze CLK oceniający np. walory i trudność przybytych w sezonie tras
Wasyl chyba nie był wcale gorszy heee ?Achmed pisze: prawdopodobnie dmuchnął MORSIK jak mnie pijacka głowa nie myli to chyba ponad 30 tyś
mały ale zuch !!!! Uwaga na tego gościa !!! jak śpi też nawija kilometry !! tylko musze podpatrzeć jak0czek pisze:15-03-2008 stan licznika 70220 km
[shadow=red]km[/shadow] tyle sie wypowiem w temacie![]()
http://picasaweb.google.com/oczekk/VFR1 ... 8872378770
, dlatego data rozpoczecia to 16.03.2008Achmed pisze: zaczynamy liczyć od jutra to wszyscy maja równe szanse![]()
Kasiu, jak poczekamy tydzien to beda gorsze wyniki na koniec rokuRuda i Piotr pisze:moze w tym roku bedzie to 21.03 - pierwszy dzien wiosny![]()
Zgodnie z zyczeniem Plci Pieknej nie stosujemy zadnego podzialuMadziX pisze: - żadnych podzialow na damske i /męskie
Jako wspoltworca odpowiadam retorycznie - co sie gupio pytasz?Arturo pisze:Czekamy na opinie tworcy pojecia "Zelazna dupa" (pochodzacego od "Rajdu Zelaznej Dupy")ppamule, czy mozna wykorzystac nazwe.
Poczulem sie wywolany. U mnie 54 tysie i naczinajem twista. To sobie pewnie na koniec sezona z Sowa rece podamy gdzies w koncu peletonu...SOWA pisze:Kto jest z dziećmi dawać fathers
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości