i raz jeszcze łłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaahahahaha
Madzia bedzie okiej

upps no to grubo,,wpakowałam się w komisję...SOWA pisze:Co super???? Nic nie super!!! MadziX musi pokazać co tam ma, żeby koszulkę odpowiednio dobrać, żeby za luźna nie była, no chyba, że troszeczkę za ciasna.Roads, bierz mnie do komisji, przecież trzeba koleżance rzetelnie pomóc a sam możesz błęda jakiegoś popełnić.
o rommi zauważył - to chyba wystarczy co ?rommi pisze: mrf komisja śledcza jak sama nazwa wskazuje ma na celu coś znaleźć a jak widziałem na zdjęciach u MadziX'a nie trzeba niczego szukaćwszystko ma na miejscu
hehe jak dacie radę tak długo jak mors daje radę ( czyli cały wieczór całą noc aż do samego do rana ) to ----> dacie radęmors pisze:Wyjazd komisji sledczej do Njukastla w piatek po pracy na motocyklach - powrót poniedziałek.
Prosimy zgłaszać się tylko w przypadku posiadania baaardzo mocnej głowy - MadziXa nie przepijecie... nie dacie rady
łłłłłłłaaaaaaaaaahahahahahahahaahaaha - wychodzi na to ,że jadę na tym samym towarze co roads.....ppamula pisze:roads, coś ty wąchał?roads pisze:i raz jeszcze łłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaahahahaha
zmień dealera!
?
otóż uchylę rąbka tajemnicy.... ( co wytłumaczy Wam powyżzy śmiech mój i roadsa )roads pisze:jak to o co o komisyję śledczą która tu się skręca
Po pierwsze nie podoba nam się ta koszulka, którą sobie dobierzeszMadziX pisze:wszcześniej ustaliliśmy z roadsem, że koszulkę dobiorę sobie sama tu , a roads przyśle mi tylko naklejki...
roads wbiłeś nam nóż w plecy ....ołaMadziX pisze:ponieważ juz wszcześniej ustaliliśmy z roadsem, że koszulkę dobiorę sobie sama tu , a roads przyśle mi tylko naklejki...
Roads masz u mnie browka, bo dzięki Tobie udało mi się uniknąć tej całęj komisji i to na dodatek co gorsza - śledczej...
Po pierwsze Sowa nie bądź taki pewien ,że koszulka ,którą sobie wybiorę nie będzie się Wam podobać, oj nie bądź taki pewien...SOWA pisze:Po pierwsze nie podoba nam się ta koszulka, którą sobie dobierzeszMadziX pisze:wszcześniej ustaliliśmy z roadsem, że koszulkę dobiorę sobie sama tu , a roads przyśle mi tylko naklejki..., po wtóre nie podoba nam się, że knujesz z roadsem za plecami komisji
[/size]
Jest tak, że się powoli sezon kończy, więc wyjeżdża się gdzie tylko się da, bo nie wiadomo jak długo jeszcze - zima ma przyjść wkrótce. A tak BTW to jeśli można trochę poświntuszyć to najbardziej w Twej ripoście MadziX podobają mi się te czerwone języczki "MadziX pisze:proszę mi tu z fałszywymi oskarżeniami pod moim i roadsa adresem nie wyjeżdżać..
z tym tak źle nie będzie, być może juz najbliższe lato...w końcu nie samymi funtami człowiek żyje.SOWA pisze: Rozwlekając nieco myśl, to jeśli najbliższe wybieranie pójdzie złym torem, to Ty i wielu innych nie wrócą nigdy do kraju a wtedy nasza znajomość pozostanie wirtualną i jedynie te języczki czerwone słać sobie nawzajem pozostanie.:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość