Koszulki seria nr 3 :)

Czyli wszystko co związane z klubem VFR-OC w wymiarze ogólnoposkim
Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » śr 03 paź 2007, 01:09

Morsie, taaaaa jaaaasssssne a ja i tak pw dostałęm ha i wszycho jasssne łehehehe nie budziet komisyi łaaaaaaaaahahaha

i raz jeszcze łłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaahahahaha

Madzia bedzie okiej :razz: Ty się nie martw i nie stresuj :lol:

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » śr 03 paź 2007, 17:20

roads pisze:i raz jeszcze łłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaahahahaha
roads, coś ty wąchał?
zmień dealera!

a tak naprawde to
o co Ci chodzi?

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » śr 03 paź 2007, 19:09

jak to o co o komisyję śledczą która tu się skręca

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » śr 03 paź 2007, 19:17

Treska też musi jechać . Coooooooooooo chlora zabraknie?

sesese
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 04 paź 2007, 21:41

SOWA pisze:Co super???? Nic nie super!!! MadziX musi pokazać co tam ma, żeby koszulkę odpowiednio dobrać, żeby za luźna nie była, no chyba, że troszeczkę za ciasna. :razz Roads, bierz mnie do komisji, przecież trzeba koleżance rzetelnie pomóc a sam możesz błęda jakiegoś popełnić.
upps no to grubo,,wpakowałam się w komisję... :roll:
rommi pisze: mrf komisja śledcza jak sama nazwa wskazuje ma na celu coś znaleźć a jak widziałem na zdjęciach u MadziX'a nie trzeba niczego szukać :biggrin wszystko ma na miejscu
o rommi zauważył - to chyba wystarczy co ? :biggrin

mors pisze:Wyjazd komisji sledczej do Njukastla w piatek po pracy na motocyklach - powrót poniedziałek.
Prosimy zgłaszać się tylko w przypadku posiadania baaardzo mocnej głowy - MadziXa nie przepijecie... nie dacie rady :lol
hehe jak dacie radę tak długo jak mors daje radę ( czyli cały wieczór całą noc aż do samego do rana ) to ----> dacie radę :twisted:

/ tylko bez skojarzeń ,chodzi o długie polaków rozmowy przy piwku - np wgłębi samej szkocji... / :razz:

ale ...............
jest jedno małe takie malutkie maluteńkie ale.......

primo:
ppamula pisze:
roads pisze:i raz jeszcze łłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaahahahaha
roads, coś ty wąchał?
zmień dealera!
?
łłłłłłłaaaaaaaaaahahahahahahahaahaaha - wychodzi na to ,że jadę na tym samym towarze co roads.....
łłłłłłłaaaaaaaaahahahahahahahaahahaha

secundo :
roads pisze:jak to o co o komisyję śledczą która tu się skręca
otóż uchylę rąbka tajemnicy.... ( co wytłumaczy Wam powyżzy śmiech mój i roadsa )
na nic Wasze komisje ,wyjazdy, próby przepicia mnie....ponieważ juz wszcześniej ustaliliśmy z roadsem, że koszulkę dobiorę sobie sama tu , a roads przyśle mi tylko naklejki...
Roads masz u mnie browka, bo dzięki Tobie udało mi się uniknąć tej całęj komisji i to na dodatek co gorsza - śledczej... :eek
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 05 paź 2007, 00:47

:cry :cry: :sad

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » pt 05 paź 2007, 01:14

Madzia cała przyjemność po mojej stronie :)

[ Dodano: 2007-10-05, 01:15 ]
no bo w końcu to co ja stworzę to Ty będziesz nosić na ... cyc... no kurde za grzeczny jestem cholera i przez gardło mnie te cycki za cholerę nie przejdą :)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 05 paź 2007, 08:06

MadziX pisze:wszcześniej ustaliliśmy z roadsem, że koszulkę dobiorę sobie sama tu , a roads przyśle mi tylko naklejki...
Po pierwsze nie podoba nam się ta koszulka, którą sobie dobierzesz :evil: , po wtóre nie podoba nam się, że knujesz z roadsem za plecami komisji :evil: , i po trzecie w końcu, nie podoba nam się ten roads. Jest rudy i nosi kask na lewą stronę :evil: .

(Przemek, to żart :lol )

Awatar użytkownika
Krissek
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Krissek » pt 05 paź 2007, 08:09

MadziX pisze:ponieważ juz wszcześniej ustaliliśmy z roadsem, że koszulkę dobiorę sobie sama tu , a roads przyśle mi tylko naklejki...
Roads masz u mnie browka, bo dzięki Tobie udało mi się uniknąć tej całęj komisji i to na dodatek co gorsza - śledczej...
roads wbiłeś nam nóż w plecy ....oła :razz2
i tak trzymać

Awatar użytkownika
mack72
klepacz
klepacz
Imię: MACIEJ
województwo: podlaskie
Kontakt:

Post autor: mack72 » pt 05 paź 2007, 21:23

roads,
oj cienko cie widzę przyjacielu cieniutko...nie pamiętam nikogo coby taki numer wywinął sam poleciałeś na cy..i nieładnie :razz:

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 06 paź 2007, 19:00

SOWA pisze:
MadziX pisze:wszcześniej ustaliliśmy z roadsem, że koszulkę dobiorę sobie sama tu , a roads przyśle mi tylko naklejki...
Po pierwsze nie podoba nam się ta koszulka, którą sobie dobierzesz :evil: , po wtóre nie podoba nam się, że knujesz z roadsem za plecami komisji :evil: [/size]
Po pierwsze Sowa nie bądź taki pewien ,że koszulka ,którą sobie wybiorę nie będzie się Wam podobać, oj nie bądź taki pewien...
Ale skoro tak założyłeś z góry , to w takim razie nie będę Was karać widokiem koszulki ,która Wam się tak nie podoba, w związku z czym żadnej fotki nie będzie a i na zlotach w przyszłości nigdy jej nie założę. :razz:

Po drugie nic nie knułam za plecami , bo zanim powołaliście swoją 'super' komisję , otwarcie zadałam pytanie na forum dot. koszulek i sam Admin Uxy we własnej osobie mnie poinstruował, że w tej sprawie mam zgłosić się do Roadsa na pw i tak też uczyniłam. Także proszę mi tu z fałszywymi oskarżeniami pod moim i roadsa adresem nie wyjeżdżać.. :razz:
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » sob 06 paź 2007, 22:28

MadziX pisze:proszę mi tu z fałszywymi oskarżeniami pod moim i roadsa adresem nie wyjeżdżać.. :razz:
Jest tak, że się powoli sezon kończy, więc wyjeżdża się gdzie tylko się da, bo nie wiadomo jak długo jeszcze - zima ma przyjść wkrótce. A tak BTW to jeśli można trochę poświntuszyć to najbardziej w Twej ripoście MadziX podobają mi się te czerwone języczki " :razz ".
:lol
Acha i jeszcze jedno. Ta koszulka co sobie ją sama kupisz z całą pewnością nie będzie nam się podobać, bo jeśli jej nie pokażesz to nie będzie nawet miała takiej szansy, nieprawdaż? :cool :bye

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 06 paź 2007, 22:36

hehe czerwone języczki to takie pikantne szczegóły mojej wypowiedzi...
Natomiast w kwestii wyjazdów to rzeczywiście mógłbyś w końcu pod mój adres wyjechać i na żywo w końcu upiec z nami to ciasto , do którego przepis Ci również przesłałam.. :biggrin

A z koszulką to tak obróciłeś kota ogonem, tak zawróciłeś kijem Wisłę, że pozostawię to już bez komentarza :mrgreen:
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » sob 06 paź 2007, 22:56

MadziX, ja takie ciasto to bym dla Ciebie upiekł nawet na wydechach swojej VFRy i nawet z tego Whiskacza bym zrezygnił, tyle, że Ty na drugim końcu świata posiadywasz, za czym przemawia chociażby fakt, że tam gdzie jeździsz motocykle mają kierownice z drugiej strony. Darować sobie nie mogę, że gdy byłaś bliżej tak niesprzyjająco składały się terminy i niezła okazję na spotkanie diabli wzięli. Rozwlekając nieco myśl, to jeśli najbliższe wybieranie pójdzie złym torem, to Ty i wielu innych nie wrócą nigdy do kraju a wtedy nasza znajomość pozostanie wirtualną i jedynie te języczki czerwone słać sobie nawzajem pozostanie. Jest jeszcze taka możliwość, że może być jeszcze gorzej i wtedy to my z PL zwiejemy i wtedy może wybór paść na Niukastla. Oj mogłoby się dziać. :eek motoride: :lol

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » ndz 07 paź 2007, 09:44

Sowa - rzeczywiście terminy bardzo niefortunnie się układały..los bywa złośliwy...
SOWA pisze: Rozwlekając nieco myśl, to jeśli najbliższe wybieranie pójdzie złym torem, to Ty i wielu innych nie wrócą nigdy do kraju a wtedy nasza znajomość pozostanie wirtualną i jedynie te języczki czerwone słać sobie nawzajem pozostanie.: :lol
z tym tak źle nie będzie, być może juz najbliższe lato...w końcu nie samymi funtami człowiek żyje. ;-)
a jeśli wybieranie wyjdzie źle, to co zrobić - przez sam fakt,że być może nie będzie w rządzie tych, których bym sobie życzyła nie będę siedzieć całe życie na wyspie, aż tak zdesperowana nie jestem - najlepiej u siebie pomimo wszystko...plany strategiczne są, więc nie będzie tak źle :stroke i jeszcze się spotkamy w całkiem bliskiej przyszłości
:grin: :biggrin
Obrazek

ODPOWIEDZ