No ch?opaki mam ?wierze neewsy co do koszulek.
Zada?em kilka pyta? tej firmie kt?ra ju? wcze?niej m?czy?em i sytuacja wygl?da tak:
"
Witam
Cena najlepszej koszulki to 11 z? netto (190 g)
Mozna zamawia? r??ne rozmiary to ty podajesz rozmiar?wk?
Grafike mo?na do nas przes?ac w postaci grafiki wektorowej np corel 9 lub
jpg 300 dpi w skali 1:1
Nadruk jest drukowany metod? sitodruku ka?dy kolor oddzielnie
Napewno nie jest to prasowanka ani wydruk z drukarki prosz? si? nie obawia?
obok liter nie b?dzie ?adnych innych szmerk?w
Koszulki s? bardzo wytrzyma?e nadruki r?wnierz nale?y nie prasowa? nadruku
a pra? w temp do 40 stopni C
Termin realizacji od 7-10 dni od z?o?enia zam?wienia
Pozdrawiam"
Wi?c tak wychodzi na to ?e przy 20 sztukach (s?owieni dwadzie?cia) cena jeden koszulki w najlepszej jako?ci b?dzie kosztowa? : 26.90 Co wydaje mi si? bardzo spoko cen? gdy?:
1. Wyb?r rozmiar?w z tych 20 sztuk jest dowolny (tak?e jak juz bedziemy sie organizowa? to ka?dy mi napisze w ewentualnym przelewie co i jak)
2. Nadruk jest robiony chyba najlepszym dost?pnym systemem (trzeba tylko przestrzega? tego prania w 40c ;])
3. Szybko realizuj? i spoko kontakt ma sie z nimi
Teraz dwie sprawy:
1. puki co jest ch?tnych na 14 koszulek trzeba co? wymy?li? ?eby se znalaz?o jeszcze 6
Lista wygl?da tak:
1. UxY - 2
2. Kris - 2
3. Iceman - 2
4. Rommi - 2
5. Zbyl - 1
6. Vlaad - 1
7. Olo - 2
8. Wilson - 1
9. Agentii - 1
2. Niestety nie jestem grafikiem tak?e potrzebuje tak jak jest napisane "w postaci grafiki wektorowej np corel 9 lub jpg 300 dpi w skali 1:1" No i je?eli w skali 1:1 to Logo na plecy mo?e mie? maksymalny rozmiar 30x20 cm (czyli mniej wiecej A4) i tak trzeba by je zapisa? (tzn w faktcznym takim rozmiarze) napisa?em zrozumiale czy nie?

No i drugi nadruk z przodu mo?e miec max 10x10 czyli niech ma 10 cm d?ugo?ci i automatycznie ile? tam wysoko?ci (napewno bedzie mniej ni? 10) Tak?e to do kogo? kto umie to zrobi? i wie o co mi chodzi (zapewne kto? kto to umie mnie zrozumie :>)
No i tyle, jak ju? wszystko zbiore tzn materia?y i ch?tnych to dam wam numer konta (dam wam ju? m?j numer ;]) i w ciagu kilku dni koszulki beda zapewne u mnie i wtedy sie zgramy jako? z przesy?k? i przekazaniem sprz?t?w
Pozdro \\//